Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Θρίλερ με 75χρονο Αγρινιώτη που βρέθηκε νεκρός στην Άρτα

Δεν είχαν αίσιο τέλος οι αναζητήσεις που γίνονταν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος της Άρτας της  5ης ΕΜΑΚ κλπ  για 75χρονο από το Αγρίνιο, που είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του στις 28 Ιουλίου.
Η δήλωση της εξαφάνισης είχε γίνει στο Αγρίνιο από την σύζυγο του 75χρονου, αλλά οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στην Άρτα όπου χάθηκαν τα ίχνη του.
Τελικά  χθες το απόγευμα βρέθηκε η σορός του άτυχου άνδρα, πίσω  από κτίριο αποδυτηρίων γηπέδου  αντισφαίρισης στην Άρτα, κοντά στο δικαστικό μέγαρο της πόλης. Η ανεύρεση έγινε από έναν ιδιώτη που διέρχονταν από το σημείο και ενημέρωση της Αστυνομία. Οι αστυνομικές αρχές κρίνουν πως είναι μικρή η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας, δεν αποκλείουν πάντως κανένα ενδεχόμενο προς το παρόν.

Η όλη υπόθεση της εξαφάνισης ήταν ένα πραγματικό θρίλερ, μιας και ο 75χρονος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε ενημερώσει  τον αδελφό του πως επρόκειτο στις 24 του μηνός  να επισκεφθεί την σύζυγο του που με την οικογένεια του βρίσκονταν στο Πάπιγγο. Η οικογένεια όμως δεν είχε ενημερωθεί κι έτσι η εξαφάνιση δηλώθηκε με καθυστέρηση στις 28 Ιουλίου.
Μια μέρα νωρίτερα, στις 27 Ιουλίου είχε βρεθεί  ανασφάλιστο το όχημα του 75χρονου, με τα κλειδιά μέσα σε αυτό σε σημείο μόλις 300 μέτρων από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός, στην Αρτα, χθες Σάββατο.
Η σορός του έχει μεταφερθεί στα Ιωάννινα για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής που θα γίνει αύριο Δευτέρα, για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα.
google page rank