Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Συνελήφθη 28χρονος για ανθρωποκτονία της μητέρα του

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών.
Συνελήφθη, σήμερα (28-7-2016) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.
Ειδικότερα, την (19-7-2016) το βράδυ, 53χρονη ημεδαπή, διεκομίσθη από την οικίας στην Πάτρα, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε νοσοκομείο της πόλης, έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παρέμεινε νοσηλευόμενη στην μονάδα εντατικής θεραπείας, μέχρι χθες (27-7-2016) το μεσημέρι, όπου και απεβίωσε.

Στο πλαίσιο ερευνών των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου της 53χρονης, αξιοποιήθηκαν στοιχεία και πληροφορίες, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την προσαγωγή του 28χρονου, υιού της θανούσας, χθες αργά το βράδυ.
Μετά την ολοκλήρωση του προανακριτικού υλικού, που σχημάτισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και την υποβολή του στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, εκδόθηκε σε βάρος του 28χρονου, ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και συνελήφθη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.
agrinioreport
google page rank