Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΠΑΛΑΙΡΟΣ : Κορυφώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις και ολοκληρώθηκαν το απόγευμα με την λιτάνευση της εικόνας (Β ΜΕΡΟΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΟ)

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν και ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης  26 Ιουλίου 2016, όπου στον ενοριακό Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Παλαίρου, τελέσθηκε πανηγυρικός Εσπερινός από τον πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Τριάντη από την Κατούνα απο τον εφημέριο πάτερ Γατσούλη Κώστα και τον πάτερ Χρυσόστομο από την Κατούνα.
Αμέσως μετά το πέρας του Εσπερινού ακολούθησε η καθιερωμένη Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Αγίας Παρασκευής στον κεντρικό δρόμου της Παλαίρου που οδηγεί στην κεντρική πλατεία στο λιμάνι. όπου σε ειδική εξέδρα τελέσθηκε Αρτοκλασία, ο άρτος δόθηκε στον Δήμαρχο μας Γιώργο Αποστολάκη από τον Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο.
Να αναφερθεί ότι πλήθος πιστών συνόδευσαν την ιερά εικόνα στους κεντρικούς δρόμους της Παλαίρου υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής της Βόνιτσας.
Ανάμεσα τους διακρίναμε τον Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας Γεώργιο Θεόδωρο Αποστολάκη,τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Στούπα Θεόδωρο, τον πρώην Δήμαρχο Νικόλαο Σολδάτο, τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Λύτρα, τον Αντιδήμαρχο Τσακάλη Νικόλαο, το πρόεδρο της Παλαίρου Στάχτιαρη Δημήτριο, τον
πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μπαλατσούρα Κώστα τους  δημοτικούς Σύμβουλουσ Φραδέλο Κώστα, Κατσαμπίρη Γιώργο,την  κα Βαρβάρα Λίτου, τον Κασόλα Θανάση  τον Γεροκωστόπουλο Κώστα,  τον αναπληρωτή πρόεδρο της Παλαίρου Σιδερά Δημήτριο, το μέλος του Δ.Σ. Τσαντιώτη Θάνο, τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Αντωνόπουλο όπως και εκπρόσωποι της αεροπορίας 
Κάθε χρόνο όπως και φέτος η Πάλαιρος πλημμύρισε από κόσμο για την οσιομάρτυρα και πολιούχο Αγία Παρασκευή.
Ευχόμαστε χρόνια πολλά στην Πάλαιρο…

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ






















ΦΩΤΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΣ 
google page rank