Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Δηλώσεις του Αρχηγού της Ελληνικής Αποστολής, Άγγελου Σολδάτου, του προπονητή Ευστάθιου Καββαδία αλλά και του Χρυσού Παγκόσμιου Πρωταθλητή Παναγιώτη Αγγελέτου

Διαβάστε τι δήλωσαν στο PrevezaBest σχετικά με την συμμετοχή της Ελληνικής Αποστολής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα TKD ITF στο Brighton της Αγγλίας, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής, Άγγελος Σολδάτος, ο ένας από τους δύο προπονητές των Ελλήνων Αθλητών, Ευστάθιος Καββαδίας αλλά και ο Χρυσός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Παναγιώτης Αγγελέτος. 
Η Ελληνική Αποστολή, ολοκλήρωσε την συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα TKD ITF στο Brighton της Αγγλίας. Το PrevezaBest σε επικοινωνία που πραγματοποίησε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αποστολής, Άγγελο Σολδάτο μας ανέφερε τα εξής: Καταρχήν να ευχαριστήσω εσάς (Το PrevezaBest) και τους αναγνώστες σας για το ενδιαφέρον  που δείξατε για την Ελληνική Αποστολή σ’αυτή την σπουδαία παγκοσμίου επιπέδου εκδήλωση – μια πραγματική γιορτή του αθλήματος. 

Από τον περασμένο Μάρτιο που ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια με τους Έλληνες Αθλητές, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τις επιδόσεις τους, ενώ είμαι πολύ περήφανος που καταφέραμε και φέρνουμε χρυσά μετάλλια στην Ελλάδα, έπειτα την διάσπαση του TKB. Εγώ, ως αθλητής δεν κατάφερα να κάνω υπερήφανους τους Έλληνες, φέρνοντας χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Σήμερα, αποδεικνύεται τόσο η προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών όσο και η προσπάθεια που κάνανε οι δύο προπονητές της Ελληνικής Αποστολής, Ευστάθιος Καββαδίας και Γρηγορία Κατσαούνη . 
Η Ελληνική Αποστολή, όλοι μαζί σαν μία γροθιά έδειξαν τι πραγματικά μπορούνε να κάνουν αφού αγωνίστηκαν με μεγαθήρια του χώρου, όπως είναι η Αμερική, η Αργεντινή, ο Καναδάς, η Αγγλία κ.α.  
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν για να φτάσουμε σ’αυτό το σημείο από την Διοίκηση του σωματείου, τους Εθνικούς προπονητές, τους αθλητές αλλά και τους γονείς τους που στηρίξανε αυτή την προσπάθεια ενώ αξίζει να σας αναφέρω πως όλοι οι αθλητές μας, βρέθηκαν σ’αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα, χωρίς κανένα όφελος ή προνόμια που κάποτε δίνονταν από το Ελληνικό Κράτος. Οι αθλητές στηρίχθηκαν από φίλους, τα σωματεία και τους ίδιους τους τους γονείς για να εξασφαλίσουν οικονομικά την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.
Δύο χρυσά μετάλλια με την Ελισάβετ Σολδάτου και τον Παναγιώτη Αγγελέτο , ένα Ασημένιο μετάλλιο με την Ελευθερία Τσανάκα και δύο χάλκινα μετάλλια με τον Μέμα Εμιλιάνο και την Βασιλική Πάλλη είναι η συγκομιδή των μεταλλίων των Ελλήνων αθλητών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αυτή η ομάδα έδειξε πραγματικά ότι είναι δεμένη σαν μια οικογένεια, ερχόμενοι στην Αγγλία, διασκεδάσαμε την συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα αλλά και ευχαριστηθήκαμε την συμμετοχή όλων των Ελλήνων αθλητών μας. Σας ευχαριστώ πολύ και σύντομα θα πούμε στην πατρίδα, χαιρετισμούς και την αγάπη μου σε όλους.
Σε δήλωση του, ο χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής, Παναγιώτης Αγγελέτος δήλωσε τα εξής: Καταρχήν ήταν μεγάλη τιμή για μένα η συμμετοχή μου και μόνο σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα , πόσο μάλλον όταν αυτή συνοδεύεται από ένα χρυσό μετάλλιο…Ο βασικός στόχος ήταν να ξεπεράσω τον ίδιο μου τον εαυτό και στην συνέχεια να καταφέρω να κερδίσω τους πραγματικά άξιους και δύσκολους αντιπάλους μου. Ήταν μια εμπειρία ζωής για μένα η συμμετοχή μου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Brighton και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δάσκαλο μου και τους προπονητές μου.
Ενώ σε επικοινωνία που είχαμε με τον έναν από τους δύο προπονητές της Ελληνικής Αποστολής και διεθνή εκπαιδευτή, Ευστάθιο Καββαδία, ανέφερε: 
Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την κάλυψη σας μέσω του φωτορεπορτάζ και των βίντεο της  Ελληνικής Αποστολής στο πρωτάθλημα, έτσι ώστε να γνωρίσει ο κόσμος της ευρύτερης περιοχής μας, τι είναι αυτό το οποίο εκπροσωπούμε και εξασκούμε από την δεκαετία του 80 όταν πρωτοξεκίνησε ο Master, Άγγελος Σολδάτος . 
Συνεχίζοντας να σας αναφέρω πως η Ελληνική Αποστολή υπό την καθοδήγηση του Master Άγγελου Σολδάτου και ενός εκ των κυριότερων εκπροσώπων του χώρου στην Περιφέρεια Ηπείρου, βρεθήκαμε σε ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός το οποίο γέμισε εμπειρίες τους αθλητές μας αλλά και εμάς τους ίδιους τα οποία και μεταφέρουμε στους συλλόγους μας στους οποίους και εργαζόμαστε σκληρά και σωστά για την σωστή εκπαίδευση – καθοδήγηση ιδιαίτερα των νέων παιδιών. 
Αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος που εγώ από την θέση του προπονητή συμμετείχα σ΄αυτή την προσπάθεια και με την καθοδήγηση του Master μας, Άγγελου Σολδάτου..το αποτέλεσμα μας δικαιώνει πλήρως και πάνω σ’αυτό θα συνεχίσουμε την αδιάκοπη προσπάθεια μας.  
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές αλλά και να υπενθυμίσω πως αυτό που κάνουμε τριάντα και πλέον χρόνια να έρθετε να το γνωρίσετε όλοι και ειδικά αυτό το επίτευγμα από το 2009 και έπειτα σε Κροατία, Ισπανία, Κορέα, Ιταλία , Ρουμανία, Μολδαβία και τώρα στην Αγγλία είναι ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες που όλοι μας βιώνουμε, μέσα από την ομαδικότητα και τους στόχους τους οποίους θέτουμε, εμείς τα καταφέρνουμε . Εμείς, δίνουμε το επόμενο ραντεβού μας του χρόνου στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας και το 2018 στο παγκόσμιο της Αργεντινής, σας ευχαριστούμε πολύ όλους. 
google page rank