Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Τι απάντησε ο Καζαντζής στον Καλαμπαλίκη

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Καζαντζής θέλησε να απαντήσει σχετικά με τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου Αγρινίου κ. Καλαμπαλίκη.
Ο κ. Καζαντζής δήλωσε τα ακόλουθα:
«Ο κ. ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ, ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΩΡΟ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ Η ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ (ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ Η ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ).
Ασάφειες, αοριστολογίες και ύβρεις μαζί με απειλές περιελάμβαναν οι αναμενόμενες «απαντήσεις» του κ. Καλαμπαλίκη, που διαφημίστηκε ότι θα δώσει από το αγαπημένο πλέον site της δημοτικής παράταξης του Παπαναστασίου agriniopress, οι οποίες, παρότι μακροσκελείς, για την ταμπακιέρα και για την ζαρντινιέρα ούτε λόγος.

Δεν απάντησε σε καμία ερώτηση μου όσον αναφορά τις ζαρντινιέρες, δεν μίλησε για κανένα τιμολόγιο, ούτε στις ερωτήσεις μου οι οποίες ήταν συγκεκριμένες και διαφωτιστικές για το που ξοδεύονται τα χρήματα των Αγρινιωτών σε περίοδο κρίσης και την στιγμή που αυξάνονται οι άπορες οικογένειες……
Δεν μπορεί να κατέχει τον τίτλο του Αντιδημάρχου την στιγμή που δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτά τα απλά ερωτήματα…. ή ομολογεί ότι λόγω της μίσθωσης σε τρίτον δεν υπάρχει ηθικό ζήτημα.
Με ποια διαδικασία έγινε αυτή η αγορά των ζαρντινιέρων; Πέρασε από Οικονομική Επιτροπή; Πέρασε από Ποιότητα Ζωής ; Πληρώθηκε από ίδια έσοδα Εκδόθηκε τιμολόγιο; Παρότι αναφέρει στην απάντηση ο κ. Καλαμπαλίκης ότι πήρε οικονομικές προσφορές δεν μας αναφέρει τι ύψους είναι… Προκύπτει από τα ανωτέρω ότι αυτή η δημοτική αρχή δεν επιθυμεί την διαφάνεια και αποκρύπτει οικονομικά στοιχεία αγνοώντας ότι το κάθε ευρώ που ξοδεύεται θα πρέπει να γνωρίζει ο Αγρινιώτης που διατέθηκε…….
Στο ίδιο μήκος κύματος και η δεύτερη «απάντηση». Δεν ανέφερε τίποτε για την ουσία. Μάλιστα ενώ είπε ότι τμήμα του ακινήτου του είναι μισθωμένο σε άλλη εταιρία όταν χρειάστηκε να απαντήσει για την σκουπιδιάρα που βρίσκονταν σε αυτό είπε ότι: «…… προφανώς βρίσκονταν σε αυτόν τον χώρο……» Δηλαδή δεν γνώριζε ποιόν χώρο μίσθωσε;
Αποφεύγει δε να μας αναφέρει ότι η εταιρεία, την οποία ανάφερε ο κ. Καλαμπαλίκης, με την επωνυμία «X. ΚΟΠΑΝΕΛΗΣ – Γ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε» σήμερα έχει επωνυμία «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ Ε.Ε. και διακριτικό SCANWEST SERVICE SCANIA,
Δεν μας είπε ούτε για τα τιμολόγια που εκδόθηκαν με την μία επωνυμία ούτε με την άλλη.
Όμως, εκδόθηκαν τιμολόγια το έτος 2014 και για το 2015 και για το 2016 Ας μας έλεγε ποια αφορούσαν την εταιρία με την επωνυμία «X. ΚΟΠΑΝΕΛΗΣ – Γ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε» και ποια την εταιρία με την επωνυμία «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ Ε.Ε. με τον διακριτικό τίτλο SCANWEST SERVICE SCANIA, ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ Ε.Ε.
ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ: Η κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕΧΡΙ 6-10-2014 ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ Χ. ΚΟΠΑΝΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ κ. ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗ;
Η ΕΤΑΙΡΙΑ Χ. ΚΟΠΑΝΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑ Χ. ΚΟΠΑΝΕΛΗΣ – Γ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.;
Η ΕΤΑΙΡΙΑ Χ. ΚΟΠΑΝΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Χ. ΚΟΠΑΝΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.;
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΗΣ Χ. ΚΟΠΑΝΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.;
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΙΧΝΗ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ….
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ».
agrinioreport
google page rank