Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΞΑΝΧΤΥΠΗΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΤΖΑΒΙΔΗΣ ''Τζάβι'' ΜΕ 2 ΓΚΌΛ. ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ - Α.Ο. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ 2-0



Γράφει ο Λεωνίδας Σεραφής 
Με κορυφαίο τον Τζαβίδη που σκόραρε δις, η Μεδεών επικράτησε 2-0 του Α.Ο Μοναστηρακίου και με αυτόν τον τρόπο αποχαιρέτησε με νίκη την φετινή χρονιά και το 2012.
Οι Κατουνιώτες είχαν την υπεροχή καθ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ωστόσο δεν έπεισαν με την εμφάνιση τους καθώς έλειπε η συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό σε ορισμένα σημεία.
Το τελικό αποτέλεσμα και το τέλος του Α' γύρου όμως φέρνει την ομάδα του Ξηρομέρου στη πρώτη πεντάδα του Πρωταθλήματος έχοντας 20 βαθμούς. 
Δεκαπέντε λιγότερους από τον πρωτοπόρο Αμβρακικό Λουτρού και 6 λιγότερους από την δεύτερη Αναγέννηση Στάνου.
Στα αγωνιστικά, η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης άνηκε για τους γηπεδούχους με τον Τατσέλο να κάνει ένα σουτ από πλεονεκτική θέση ωστόσο η μπάλα έφυγε μακριά από την εστία του Τσούκα (8').


Δύο λεπτά αργότερα ο Τατσέλος εκτέλεσε ένα φάουλ βρίσκοντας τον Μπρακάη ο οποίος έπιασε μια κεφαλιά παρόλα αυτά η μπάλα δεν βρήκε τον στόχο.
Στο 17' η Μεδεών απείλησε ξανά με σουτ, αυτή την φορά με τον Τσιλιμαντό αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα του Μοναστηρακίου να επέμβει και να διώξει την μπάλα σε κόρνερ.
Το πρώτο ημίχρονο άνηκε αποκλειστικά στην Κατούνα καθώς το Μοναστηράκι δεν δημιούργησε ούτε μια ευκαιρία! 
Στη συνέχεια και στο 28' ο κορυφαίος της αναμέτρησης Τζαβίδης επιχείρησε ένα σουτ ωστόσο ο Γουρούνας Σ τελευταία στιγμή τον πρόλαβε και έκανε τη προβολή στην μπάλα πριν αυτή κοντράρει και καταλήξει σε κόρνερ.
Δέκα λεπτά αργότερα ο Μαλακάσας προσπάθησε να νικήσει από κοντά τον Τσούκα αλλά η μπάλα έφυγε απελπιστικά άουτ.Τελευταία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου την δημιούργησε ο Τατσέλος, όταν ο ίδιος κέρδισε και εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά ωστόσο ο Γουρούνας δεν μπόρεσε με το στήθος να νικήσει τον Τσούκα.
Στην επανάληψη το Μοναστηράκι αφυπνίστηκε και έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση με τον Αρίδα όταν βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Σίμο παρόλα αυτά το πλασέ που επιχείρησε ήταν αδύναμο να τον νικήσει (50').
Στο 65' ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Βαλλιάνος υπέδειξε έμμεσο λάκτισμα στην περιοχή πέναλτι του Α.Ο.Μ υπέρ της Κατούνας.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τζαβίδης ο οποίος νίκησε τον Τσούκα και έκανε το 1-0 ύστερα από περιπετειώδη τρόπο.
Πέντε λεπτά αργότερα η Μεδεών κλείδωσε το ματς όταν και πάλι ο ''Τζάβι'' με φανταστικό πλασέ έξω από την περιοχή έκανε το τελικό 2-0.

Η εντεκάδα της Κατούνας. 1 Σίμος, 2 Μουχας, 3 Μαλακασας,
 4 Ζωγάκης, 5 Μαυρομάτης (Θεοδώρου) 6 Μπρακαη (Μπακαδήμας), 7 Τζαβιδης, 8 Νεοφώτιστος, 9 Γουρούνας, 10 Τατσέλος(Μπέρικος), 11 Τσιλιμαντός.

google page rank