Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Η Μεδεών Κατούνας ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-2 από τον Αλυζιακό Μύτικα (ρεπορτάζ και φωτό)



 Γράφει: ο Λεωνίδας Σεραφής

Η Μεδεών Κατούνας ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-2 σκορ από τον Αλυζιακό Μύτικα στο ντέρμπι της δωδέκατης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας του τρίτου ομίλου και συνάμα έχασε σημαντικό έδαφος για την διεκδίκηση της δεύτερη θέσης η οποία οδηγεί σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α' ΕΠΣΝΑ. 
Από νωρίς η Κατούνα βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ καθώς ο Αλυζιακός προηγήθηκε μόλις στο 23' με τον Αποστολάκη ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να απειλήσουν με κάποια μακρινά σουτ χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάτι αξιόλογο στο πρώτο ημίχρονο.
Πριν καλά,καλά συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μύτικας πέτυχε και δεύτερο τέρμα αυτή τη φορά με τον Παβέλη μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων. Ο Αποστολάκης εκτέλεσε κόρνερ,αρχικά ο Κατσαούνης έπιασε την κεφαλιά σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι του Σίμου και στη συνέχεια ο Παβέλης με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.
Παρόλα αυτά οι παίκτες της Κατούνας δεν πτοήθηκαν και μετά από μια αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν αρχικά να μειώσουν στο 63'με τον νεαρό Μπρακάη μετά από εξαιρετική ενέργεια του Τατσέλου απο τα αριστερά και στη συνέχεια να ισοφαρίσουν με τον Ζωγάκη στο 83' με πανομοιότυπο τρόπο.
Το τελικό 3-2 γράφτηκε στο 90' με τον Κατσαούνη μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Σαμαντάς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.Να σημειωθεί ότι η Μεδεών έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία και σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει αναλυτικά τους λόγους.
Οι εντεκάδες των δυο ομάδων
Αλυζιακός 1.Σακουφάκης 2.Σκαρογιάννης 3. Παπανικόλας 4.Χατζαράς 5.Κατσαμπίρης 6.Παβέλης 7.Αποστολάκης 8.Κατσαούνης 9.Τριποτσέρης(Κατσαούνης Κ.)10.Κατσαούνης 11.Γεωργαλής(Πάλμπα)
Μεδεών 1.Σίμος 2.Μούχας 3.Μαλακάσας (Μπακαδήμας) 4.Ζωγάκης 5.Μαυρομμάτης Δ. 6.Σαμαντάς 7.Τζαβίδης 8.Νεοφώτιστος 9.Γουρούνας(Θεοδώρου) 10.Τατσέλος 11.Τσιλιμαντός (Μπρακάη).



google page rank