Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΑΜΠΕΛΟΥ: Μοίρασε χριστουγεννιάτικα δώρα αγάπης και χαμόγελα…




Στο Αγράμπελο το  πρωί  του Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 πήγαν τα χριστουγεννιάτικα δώρα αγάπης στο πνεύμα των ημερών όπως κάθε χρόνο  από το σύλλογο Αγραμπελιωτών και εκεί μοιράστηκαν σε όλα τα σπίτια, με τη βοήθεια του Χάρη Τσέλιου.
 Συγκεκριμένα σε όλα τα νοικοκυριά του χωριού, μοιράστηκαν  χριστουγεννιάτικα δώρα αγάπης (ένα κουτί που περιείχε μελομακάρονα και ένα κέικ).....


    Η ανταπόκριση και τα χαμόγελα των κατοίκων έδωσαν στο σύλλογο τη μεγαλύτερή του ανταμοιβή για το ανιδιοτελές και θεάρεστο έργο που επιτελεί.
   Στη συνέχεια ο Χάρης Τσέλιος  μετέβη στο σπίτι του οικονομικού μετανάστη ….. από την Αλβανία, που είναι ο μοναδικός που κατοικεί στο χωριό μας για να μοιράσει κι εκεί ευχές και δώρα στα παιδιά.  Τους έδωσε δώρα τα οποία τα υποδέχθηκαν με χαρά και χειροκροτήματα και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο, να περάσουν καλές γιορτές, και καλή ευτυχισμένη χρονιά. 
Τα δώρα του Συλλόγου  έδωσαν χαρά σε όλους, έκαναν τα πρόσωπά τους να λάμψουν από χαμόγελο, ευχαριστούσαν το σύλλογο, έδιναν συγχαρητήρια και μοίραζαν ευχές.
Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Παπά-Βασίλη Πόπη που πρόσφερε τα Κέικ  στους συγχωριανούς μας και αυτός με τη σειρά του εύχεται σε  κάθε έναν Αγραμπελιώτη ξεχωριστά υγεία για τη νέα χρονιά, ακόμα να ευχαριστήσουμε τον Χρήστο Ζήντρο για την οικονομική ενίσχυση με την όποια αγόρασε  ο σύλλογος τα μελομακάρονα







agrampelonews
google page rank