Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Αναστέλλουν την έκδοσή τους οι «Νέοι Καιροί»


Πλήγμα για τον τοπικό Τύπο
Μετά από 27χρόνια συνεχούς παρουσίας, υπηρετώντας τους πολίτες και τον τόπο καθώς και την έγκυρη δημοσιογραφία, η εβδομαδιαία εφημερίδα ΝΕΟΙ ΚΑΙΡΟΙ αποφάσισε την αναστολή της έκδοσής της. Πρόκειται για μια εξέλιξη δυσάρεστη για τον τοπικό Τύπο που μετρά άλλη μία απώλεια ιστορικής εφημερίδας. Στη σχετική ανακοίνωση, ο εκδότης Αιμίλιος Κουτσονίκας αναφέρει:
Ανακοίνωση των «ΝΕΩΝ ΚΑΙΡΩΝ»
Με αίσθηση βαθειάς ευθύνης απέναντι στους χιλιάδες αναγνώστες και συνδρομητές των «Νέων Καιρών», στους εκλεκτούς συνεργάτες μας, εκπροσώπους των Αρχών, Φορέων και Υπηρεσιών και στους αγαπητούς συναδέλφους δημοσιογράφους των Τοπικών Εφημερίδων, Ρ/Φ και Τηλεόρασης, σας απευθύνουμε τον τελευταίο αποχαιρετιστήριο λόγο.
Οι «ΝΕΟΙ ΚΑΙΡΟΙ» για 27 ολόκληρα χρόνια στάθηκαν όρθιοι στο δημοσιογραφικό μετερίζι της Αιτωλ/νίας.
Με πίστη και αφοσίωση διακόνησαν τον εκλεκτό λαό της περιοχής και συνέβαλαν, το κατά δύναμη, στην αντιμετώπιση των πολύπλοκων προβλημάτων.
Ο ζήλος και η διάθεση προσφοράς εξακολουθεί να καίει μέσα μας. όμως οι συνθήκες άλλαξαν και κάθε μέρα μεταβάλλονται.
Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3863/15-7-2010 ΦΕΚ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟΝ αριθμός 115 άρθρον 16 παράγραφος 6 «όσοι συνταξιούχοι αυτοαπασχολούνται» δεν δύνανται να συνεχίσουν την οιαδήποτε δραστηριότητά τους από 1-1-2013.
Ύστερα από αυτό οι «Ν.Κ.» είναι υποχρεωμένοι να αναστείλουν την έκδοση και κυκλοφορίας τους ευελπιστώντας σε προσεχή τροποποίηση της ανωτέρω απαγορευτικής διάταξης του νόμου, οπότε θα επανεκδοθούν οι ΝΕΟΙ ΚΑΙΡΟΙ πανηγυρικά με την σύμπραξη νέων συνεργατών.
Ευχαριστούμε «εκ βαθέων» όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στην μακρόχρονη πορεία της εφημερίδος μας και ευχόμαστε κάθε ατομική και οικογενειακή ευτυχία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2013
Μετά πλείστης τιμής
ΑΙΜΙΛΙΟΣ Ν. ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΑΣ
Εκδότης – Διευθυντής των «Ν.Κ.»

agrinionews
google page rank