Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του άτυχου αστυνομικού στο Δαφνιά

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του αστυνομικού που έπεσε νεκρός από τα πυρά των δραπετών των φυλακών Τρικάλων εχθές στο Δίστομο.
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στο χωριό Δαφνιάς της Μακρυνείας για να πει το τελευταίο αντίο στον άτυχο άνδρα. Πολλοί ήταν οι συνάδελφοί του αστυνομικού που παρευρέθηκαν στο χώρο του Ιερού Ναού καθώς και συγγενείς και φίλοι ενώ τραγική φιγούρα ήταν η γυναίκα του αστυνομικού που έπεσε άδικα από τα πυρά των δραπετών.
Ο άτυχος αστυνομικός, θυμίζουμε, υπηρετούσε στην Ασφάλεια της ΑΔ Βοιωτίας και ήταν πατέρας δυο παιδιών, ενώ σε ένα μήνα η σύζυγός του θα έφερνε στον κόσμο το τρίτο τους παιδί.

Στην κηδεία μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Ανδρεουλάκος, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και ο επιτελάρχης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της περιφέρειας κ. Μάτσικας, ο δ/ντης του αστυνομικού τμήματος Βοιωτίας όπου υπηρετούσε ο άτυχος αστυνομικός καθώς και εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διέυθυνσης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Πιστώλης και κ. Αποστολόπουλος αντίστοιχα.







aerasnews

google page rank