Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Ζητούνται παρθένες και στην Ελλάδα;


Αν νομίζετε ότι η απώλεια της παρθενιάς είναι προσωπικό ζήτημα κάθε κοπέλας, θα πρέπει σιγά σιγά να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας. Γιατί; Από τώρα και στο εξής το ζήτημα μπορεί να είναι και… τηλεοπτικό. Και μην αποκλείσετε να το δούμε σύντομα και στην Ελλάδα.
Της ΝΤΕΜΕΛΣΑΣ ΒΕΛΙΚΑ
Όταν ο Αυστραλός κινηματογραφιστής Τζάστιν Σάισλι τον περασμένο χρόνο γύριζε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ζητούνται παρθένες και παρθένοι», όπου ένας άντρας και μια γυναίκα πουλούσαν την παρθενιά τους, δεν περίμενε ότι το συγκεκριμένο κόνσεπτ θα προκαλούσε πανικό σε όλο τον πλανήτη. Το ντοκιμαντέρ πλέον γίνεται ριάλιτι και θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο στο MIPCOM, ένα φεστιβάλ διασκέδασης στις Κάννες, αφού υπάρχει τεράστια ζήτηση. τόσο από παρθένες όσο και από αγοραστές παρθενίας σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα από 500 άτομα έχουν κάνει αίτηση μέχρι στιγμής κι εξηγούν σε βίντεο γιατί θα πρέπει να είναι οι πρωταγωνιστές του ριάλιτι. Το κόνσεπτ πάντως έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, ιδιαίτερα μόλις έγινε γνωστό ότι η Καταρίνα Μιλιορίνι, μια παρθένα από τη Βραζιλία, έλαβε 780.000 δολάρια για την πρώτη της φορά με έναν Γιαπωνέζο που έγινε γνωστός μόνο με το χαϊδευτικό «Νάτσου». Το ζευγάρι είχε σύμφωνα με φήμες την πρώτη του επαφή σε αεροπλάνο, ώστε να αποφευχθούν οι κατηγορίες για εκπόρνευση. Η Μιλιορίνι πάντως μετά τη διαφήμιση που έλαβε έγινε πρώτο όνομα στη Βραζιλία και πόζαρε και για το πρωτοσέλιδο του Playboy!
Ο Σάισλι δέχτηκε ακόμη και κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων με το ντοκιμαντέρ του και το ριάλιτι. Αν και βρήκε εταιρεία παραγωγής για να μεταδώσει το ριάλιτί του, δεν έχουν ανακοινωθεί οι ημερομηνίες προβολής. Εκείνος, όμως, είναι σίγουρος για την επιτυχία του «Ζητούνται παρθένες και παρθένοι». Υποστήριξε ότι η συμφωνία του είναι με πολυεθνική εταιρεία που θα πουλήσει τα δικαιώματα σε πολλές χώρες και στην Ευρώπη και στην Αμερική. Λέτε να το δούμε και στην Ελλάδα; Τίποτα δεν αποκλείεται, ειδικά αν από τον Οκτώβριο που θα προβληθεί στις Κάννες, χτυπήσει κόκκινο σε τηλεθέαση.
Ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ και του ριάλιτι θεωρεί ότι βοηθάει τους παρθένους να αλλάξουν τη ζωή τους. «Η ζωή τους δεν θα είναι η ίδια μετά» υποστηρίζει χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει για το κόνσεπτ, οι παρθένοι και οι παρθένες θα εξιστορούν την απειρία τους, αλλά και θα απεικονίζεται η προσπάθεια να πουλήσουν την παρθενία τους στον αγοραστή που θα δώσει τα περισσότερα χρήματα. Οι βασικοί όροι είναι ότι η σεξουαλική επαφή δεν θα καταγράφεται, όπως έγινε άλλωστε και στην περίπτωση της Καταρίνα Μιλιορίνι, ενώ οι αγοραστές θα μπορούν να διατηρούν την ανωνυμία τους.
athensmagazine.gr
google page rank