Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Νεκρός 54χρονος μετά από πτώση από ελιά!

Παγωμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Σανταμέρι Αχαΐας και συγκεκριμένα στον οικισμό Δριμαλέικα από τον θάνατο του 55χρονου Ανδρέα Π. Δριμάλα.
Ο άτυχος 55χρονος σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε από την ελιά και φέρεται να χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι και το σώμα. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον 55χρονο αγρότη στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.
Εκεί, κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι γιατροί έδωσαν μάχη για να κρατήσουν τον 55χρονο στη ζωή. Όμως λίγες ώρες αργότερα κατέληξε από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. .....

Ο Ανδρέας Π. Δριμάλας ήταν κτηνοτρόφος και λειτουργούσε μεγάλη μονάδα στην περιοχή όπου διέμενε με την οικογένειά του. Ήταν παντρεμένος με την Άννα Δριμάλα (47 ετών) και είχαν τέσσερα παιδιά, τρία κορίτσια και ένα αγόρι. Τραγικές επίσης φιγούρες, οι γονείς του 55χρονου Πέτρος και Δήμητρα Δριμάλα οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στον Κάτω Αλισσό.
Λίγες ημέρες μετά το θάνατο του Σταύρου Λιάπη από την Κάτω Αχαΐα ο οποίος σκοτώθηκε όταν έπεσε από ελιά, η τοπική κοινωνία της δυτικής Αχαΐας θρηνεί έναν ακόμη νέο άνθρωπο.
πηγή:  http://patratora.gr
google page rank