Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Στις φυλακές Ιωαννίνων ο ψυχοπαθής δολοφόνος της Λυγιάς

Τη Δευτέρα(28-12-15) έγινε η κηδεία του 79χρονου Βασίλη Φωτόπουλου που δολοφονήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων  στη Λυγιά Πρέβεζας, ολοκληρώθηκε και η ανακριτική διαδικασία του δολοφόνου του.
Ύστερα από την απολογία του στον Ανακριτή Πρέβεζας, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα και μετά το μεσημέρι μεταφέρθηκε στη φυλακή του Σταυρακίου Ιωαννίνων.
Θα ακολουθηθεί διαδικασία ψυχιατρικής εξέτασης όταν αυτό ζητηθεί, γιατί μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ζητηθεί, που θα περιγράφει την ψυχική κατάσταση του 56χρονου δολοφόνου, ο οποίος σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία «δεν έχει σώας τας φρένας» .

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική γνωμάτευση του κ.Βουγιουκλάκη, ο οποίος πραγματοποίησε τη νεκροψία με κατεπείγουσα διαδικασία το Σάββατο 26 Δεκέμβρη, ο θάνατος του 79χρονου προήλθε από τις μαχαιριές που επαναληπτικά έδωσε ο δολοφόνος στον άτυχο άντρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας δε, ο γιατρός του νοσοκομείου Πρέβεζας ακολούθησε τη νόμιμη διαδικασία που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, όπου ένα πτώμα πρέπει να μεταφερθεί στα Ιωάννινα για νεκροτομή. Δε το αγγίζουν επίσης για να μην αλλοιωθούν στοιχεία της προανάκρισης.
Φυσικά οι αστυνομικοί που πήγαν στο νοσοκομείο το Σάββατο το πρωί και διαπίστωσαν ότι το θύμα έφερε μαχαιριές, φόρεσαν γάντια για τον ίδιο λόγο.
google page rank