Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Σουβλάκια από ζαχαρωτά στο «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ»

Μικροί ζαχαροπλάστες εν δράσει-Τα αποτελέσματα ανέλπιστα και η συμμετοχή πέρα από κάθε προσδοκία!

Μέσα από το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Αγρινίου με τίτλο «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ» που είναι στο μεγαλύτερο μέρος του βιωματικού χαρακτήρα και τις εκπαιδευτικές, ψυχαγωγικές, πολιτιστικές, εικαστικές και δημιουργικές δραστηριότητές του τα παιδιά διασκεδάζουν και δημιουργούν!
Η σημερινή μέρα ήταν από τις καλύτερες μέσα στην εορταστική περίοδο αφού δόθηκε η δυνατότητα σε χιλιάδες παιδιά να παρακολούθησαν  ένα  πρωτότυπο μάθημα γλυκιάς δημιουργίας. Με μεγάλη επιτυχία και ανέλπιστη  συμμετοχή  παιδιών  πραγματοποιήθηκε την  Τρίτη  29 Δεκεμβρίου 2015 στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό»   η  εορταστική εκδήλωση  «Σουβλάκια από ζαχαρωτά» την οποία διοργάνωσε η  «ΑΚΤΙΝΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ» του Δήμου Αγρινίου.
......

Στόχος  των εθελοντών  ήταν  να εκπαιδεύσουν μικρούς ζαχαροπλάστες,  να τους δώσουν «χώρο» για να εκφραστούν και  κυρίως να δημιουργήσουν! Έτσι τα παιδιά  σήκωσαν τα μανίκια τους, έφεραν  το κέφι και τη φαντασία τους και έβαλαν μπροστά το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής και  έφτιαξαν  λαχταριστά σουβλάκια από ζαχαρωτά!

Οι  γλυκιές δημιουργίες  διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους και κυρίως μέσα  από το παιχνίδι και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ» οι μικροί σεφ έμαθαν  πως μπορούν να απολαμβάνουν «γλυκά-σουβλάκια» και ακόμη πως  μπορούν να τα  φτιάξουν και μόνοι τους στο σπίτι .

«Ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία για τα παιδιά» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής, ο οποίος ευχαρίστησε τους εθελοντές που καταφέρνουν μέσα από τις δράσεις που αναλαμβάνουν, τα  παιδιά να ανακαλύπτουν τη γνώση και τη δημιουργία, να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, να εμπλέκονται σε ρόλους και κυρίως να μαθαίνουν μέσα από την εμπειρία τους.


πηγή: http://cityvoice.gr
google page rank