Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Ημερίδα μελισσοκομίας του ΚΠΕ Θέρμου.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα του ΚΠΕ Θέρμου με τίτλο: ΄΄Μελισσοκομία και έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας μέσω των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης΄΄

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Μαρτίου του 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Θέρμου. Απευθυνόταν στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής που σκοπεύουν να ασχοληθούν με την μελισσοκομία.
Βασικός στόχος μας ήταν η απόκτηση γνώσεων και ανταλλαγή απόψεων των συμμετεχόντων για σημαντικά ζητήματα που αφορούν το χώρο της μελισσοκομίας και η ενημέρωσή τους για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα που ισχύουν. .......


Την ημερίδα παρακολούθησαν συνολικά πάνω από 150 συμμετέχοντες από όλες τις περιοχές του νομού Αιτωλοακαρνανίας και από όμορους νομούς (Ευρυτανίας). Ιδιαίτερα αισθητή ήταν η παρουσία νέων ανθρώπων.
Η Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΠΕ Θέρμου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαίτερα όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της ημερίδας όπως: τον Δήμο Θέρμου, τους εισηγητές και τους συμμετέχοντες. Δεσμευόμαστε για τη συνέχιση παρόμοιων δράσεων συνεργασίας με τις τοπικές κοινωνίες και τους φορείς στα πλαίσια της αειφορικής ανάπτυξης του τόπου μας. 


google page rank