Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ ;

Ο Νίκος Σολδάτος με καταγωγή από την Πάλαιρο πρώην Δήμαρχος Παλαίρου  πρώτος πρώην Δήμαρχος Δήμου Ακτίου -Βόνιτσας βρίσκεται στο σταυροδρόμι των εξελίξεων. 
Οι επιλογές που παρουσιάζονται γι' αυτόν και θα πρέπει να αποφασίσει νωρίς είναι πολλές. Μια από αυτές είναι η επιστροφή του στο Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας σας, σαν υποψήφιος Δήμαρχος, η δεύτερη είναι στην Περιφέρεια και η τρίτη σαν υποψήφιος Βουλευτής μιας και η εμβέλεια του Νίκου πέρασε εκτός συνόρων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. 
Όπως όλα δείχνουν όμως πως θα πρέπει να αποφασίσει νωρίς για να προλάβει τις εξελίξεις μιας και μια μερίδα συνδημοτών μας της αυτής παράταξης, θέλει το Θανάση Κασόλα επόμενο υποψήφιο Δήμαρχο που και αυτός το σκέφτεται. Μπορεί για τις Αυτοδιοικητικές  να θέλει ακόμα πάνω από τρία χρόνια, αλλά πιστεύουμε οι διεργασίες θα αρχίσουν γιατί σίγουρα νωρίτερα θα έχουμε βουλευτικές εκλογές και ο Νίκος πρέπει να χαράξει την πορεία του.  
Φυσικά ρόλο σε όλα αυτά θα παίξει και ο Μιχάλης Γούδας που είναι στο άρμα του Νίκου Σολδάτου και δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ακόμα. 
google page rank