Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

«STOP στην εγκατάσταση hot spot στη Πάλαιρο»

Την  περασμένη εβδομάδα  ο Δήμαρχος  Ακτίου- Βόνιτσας  Γιώργος Αποστολάκης, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Τσακάλης και ο Πρόεδρος Κοινότητας Πάλαιρου Δημήτρης Στάχτιαρης  μαζί με τον Πολιτευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας Ευάγγελο Παπαγεωργίου, που είχε ενημερωθεί από τον ιατρό Σπύρο Κούρτη και την Τοπική Επιτροπή των ΑΝ.ΕΛ, επισκέφτηκαν τους πολιτικούς και στρατιωτικούς συμβούλους του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της εγκατάστασης κέντρου προσφύγων και μεταναστών στη παραλία της Πάλαιρου του Δήμου Ακτίου –Βόνιτσας.  
Αποτέλεσμα αυτών των επαφών ήταν να υψωθεί ένα STOP στην εγκατάσταση ενός τέτοιου κέντρου και να ακυρωθεί οποιαδήποτε σκέψη για υποβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.

Χάρις λοιπόν στη συνεργασία του Δήμου με τον Πολιτευτή των ΑΝ.ΕΛ  Ευάγγελο Παπαγεωργίου και τις συντονισμένες μεταξύ τους ενέργειες το θέμα φαίνεται πως κλείνει οριστικά.
Αυτή ήταν μια σημαντική παρέμβαση του Ευάγγελου Παπαγεωργίου, που τυγχάνει να είναι και Σύμβουλος του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, ενώ ο ίδιος υποσχέθηκε να στηρίξει και στο μέλλον κάθε δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας.
Τον επόμενο μήνα ο Ευάγγελος Παπαγεωργίου ανακοίνωσε ότι θα φέρει ένα φορτηγό 5 τόνων με ρούχα και τρόφιμα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ακτίου –Βόνιτσας.

Ευάγγελος Παπαγεωργίου
Σύμβουλος Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ  Τέρενς Κουίκ
Πολιτευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ν. Αιτωλοακαρνανίας. 

google page rank