Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Πορεία Ειρήνης στη βάση του Ακτίου

Με τη συμμετοχή της Επιτροπής Ειρήνης Λευκάδας και του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας-Βόνιτσας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 20 Μάη η πορεία Ειρήνης στη βάση του Ακτίου.
syllalitirio Vasi Aktiou 1
Συνδιοργανωτές της πορείας ήταν ακόμη οι Επιτροπές Ειρήνης Αγρινίου, Άρτας, Μεσολογγίου, Πρέβεζας, τα Εργατικά Κέντρα Αγρινίου, Άρτας, Ηγουμενίτσας, Ιωαννίνων, οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Αγρινίου, Άρτας, Κέρκυρας, Πρέβεζας, οι Εμπορικοί Σύλλογοι Ιωαννίνων και Πρέβεζας, φοιτητικοί σύλλογοι, σύλλογοι γυναικών και εργατικά σωματεία της περιοχής.
syllalitirio Vasi Aktiou 1 1
Στη συγκέντρωση στη βάση του Ακτίου αλλά και στην πορεία που ακολούθησε παρευρίσκονταν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης, καθώς και αντιπροσωπεία των επιτροπών περιοχής Ηπείρου – Κέρκυρας – Λευκάδας και Δυτικής Ελλάδας.
syllalitirio Vasi Aktiou 2
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:
syllalitirio Vasi Aktiou 3
Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στη βάση του Ακτίου, όπου χαιρέτισαν ο Χρύσανθος Κυριαζής, μέλος της Επιτροπής Ειρήνης Πρέβεζας, ο Μπρίκος Χρήστος, μέλος του Συντονιστικού Μαθητών Πρέβεζας και ο Πατούλας Πάνος, αντιπρόεδρος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, ενώ διαβάστηκε και ψήφισμα, το οποίο στη συνέχεια επιδόθηκε στους υπευθύνους της βάσης του Ακτίου.
syllalitirio Vasi Aktiou 4
syllalitirio Vasi Aktiou 5
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μαζική και μαχητική πορεία στους δρόμους της Πρέβεζας, η οποία κατέληξε στην πλατεία Ανδρούτσου.
Τους συγκεντρωμένους χαιρέτησαν ο Βεροιώτης Αλέξανδρος, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας – Βόνιτσας και ο Παντίσκας Θοδωρής, πρόεδρος του Συλλόγου φοιτητών Ιστορικού – Αρχαιολογικού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, και ακολούθησε η κεντρική ομιλία από τον Αναγνώστου Γρηγόρη, οργανωτικό γραμματέα της ΕΕΔΥΕ.
syllalitirio Vasi Aktiou 6
syllalitirio Vasi Aktiou 7
Η εκδήλωση στην πλατεία Ανδρούτσου πλαισιώθηκε από αντιπολεμική-αντιμπεριαλιστική συναυλία.
syllalitirio Vasi Aktiou 8
syllalitirio Vasi Aktiou 9
Στιγμιότυπα από την πορεία στους δρόμους της Πρέβεζας και την παράσταση διαμαρτυρίας στη βάση του Ακτίου.

google page rank