Ετικέτες

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Το Σύμφωνο συμβίωσης της Νίκης Φούντα με τον Ηπειρώτη δημοσιογράφο

Με την εκλεκτή της καρδιάς του, Νίκη Φούντα, πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας με τη ΔΗΜΑΡ, σύναψε Σύμφωνο συμβίωσης, ο γνωστός γιαννιώτης δημοσιογράφος, Βλάσης Ντόκας.
Η μακροχρόνια σχέση του ζευγαριού κατέληξε πριν λίγες ημέρες στο Συμβολαιογραφείο του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, Σταύρου Παργανά, με τον οποίο ο Βλ. Ντόκας διατηρεί στενή προσωπική σχέση, όπου υπογράφηκε η σχετική συμβολαιογραφική πράξη, που ξεκαθαρίζει τα δικαιώματα και τις…υποχρεώσεις που έχει ο ένας σύντροφος έναντι του άλλου. 

Η Ν. Φούντα γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα και είναι αρχιτέκτων, απόφοιτος του τμήματος αρχιτεκτόνων μηχανικών του ΕΜΠ. Εξελέγη βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Δημοκρατική Αριστερά στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε το κόμμα του Φώτη Κουβέλη και εντάχθηκε στο “Ποτάμι”. Κατήλθε υποψήφια στην Αιτωλοακαρνανία με το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015 χωρίς όμως να καταφέρει να εκλεγεί. Τον Ιούλιο του 2016 εγκατέλειψε και το “Ποτάμι” και εντάχθηκε στη “Δημοκρατική Ευθύνη”, το κόμμα των Αλέκου Παπαδόπουλου και Χάρη Θεοχάρη.

Τις καλύτερες ευχές και από εμάς