Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Έχασαν τα Παλιάμπελα στην έδρα τους με 0-1 από τον Α.Ο Μύτικα

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Παλιαμπέλων ο αγώνας της 13ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας (Α Όμιλος) ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΣ Παλιάμπελα και τον Α.Ο Μύτικα.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν από την αρχή του παιχνιδιού την κατοχή της μπάλας και απείλησαν πρώτοι με σουτ του Βέρμπη στο 13’ με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 32΄ ο Οικονόμου σούταρε λίγο πάνω από το δοκάρι . Στο 42’ ο Κατσαμπίρης έδωσε πέναλτι σε χέρι του Νόβα μέσα στην περιοχή, με τον Βαρδή να αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον Ντίτσο να αποκρούει κρατώντας το μηδέν. Στην επόμενη ακριβώς φάση του παιχνιδιού, η μπάλα εκδικήθηκε τους γηπεδούχους με τον Μύτικα Σ. να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Πανταζή για το 0-1 του ημιχρόνου.
Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για ένα ακόμη γκολ, με τους γηπεδούχους να κρατάνε καλά θέσεις και το παιχνίδι να τελειώνει 0-1 υπέρ των φιλοξενουμένων.
Διαιτητής: ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Χ.
Βοηθοί: ΠΑΤΣΗΣ Ι- ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ Θ.
ΠΑΣ Παλιάμπελα: ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΝΤΑΛΑΣ, ΒΑΡΔΗΣ, ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ, ΔΟΣΗΣ, ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΤΖΟΥΤΣΟΣ, ΦΕΣΣΑΣ, ΖΙΑΒΡΑΣ, ΒΑΓΓΙΟΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ.
Α.Ο Μύτικα: ΝΤΙΤΣΟΣ, ΜΥΤΙΚΑΣ, ΝΤΟΜΑΡΗΣ, ΒΕΡΜΠΗΣ, ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ(78’ ΓΚΕΛΗΣ), ΝΟΒΑΣ, ΚΑΤΩΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΑΣΟΥΛΗΣ, ΜΑΛΕΣΚΟΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ.























gosports
google page rank