Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

ΜΕΓΑΛΕΣ στιγμές στο γήπεδο της Κατούνας, ΜΕΔΕΩΝ Κατούνας - ΑΡΗΣ Λεπενούς 5-0

Χθες Σάββατο 27/1/2018 σε μια ηλιόλουστη με λίγο κρύο, καθαρά ποδοσφαιρική μέρα η Μεδεών Κατούνας στο καταπράσινο γήπεδο της υποδέχθηκε τον Άρη Λεπενούς.
Η Μεδεών από την αρχή του παιχνιδιού είχε τον έλεγχο και στο 5ο λεπτό κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο νεοαποκτηθείς Παναγιώτης Τσιούνης αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.
Ο κάνοντας χρέη προπονητή του Άρη Λεπενούς στην φάση του πέναλτι διαμαρτυρήθηκε έντονα και ο διαιτητής τον απέβαλε εκτός αγωνιστικού χώρου.
Το παιχνίδι συνεχίστηκε με μονόλογο της Κατούνας. Δεν άργησε να έρθει το πρώτο γκολ με τον  Βαϊνά στο 24’.
Ποδόσφαιρο θυμίζοντας παλιές καλές εποχές για την Μεδεών Κατούνας με τον Παναγιώτη Τσιούνη να βάζει 4 γκολ   30’, 48’, 50’, 55’ .
Το παιχνίδι τέλειωσε με 5-0 υπέρ της Κατούνας  όπου οι φίλαθλοι απόλαυσαν γκολ και θέαμα.

Δίκαια η διοίκηση της ομάδας ήταν χαρούμενοι για τις μεταγραφές αφού βλέπει να αποδίδουν με τον καλύτερο τρόπο ενώ συγχρόνως η ανανέωση γίνεται σιγά σιγά και στην ομάδα αγωνίζονται όλοι οι ποδοσφαιριστές μικροί μεγάλοι.
Εκτός από την πολύ καλή  πρώτη εμφάνιση του Παναγιώτη Τσιούνη παίχτη Γ Εθνικής που πέτυχε 4 γκολ, είχαμε και την πρώτη εμφάνιση του μικρού Στρουμπή από Τρύφου που ήταν πολύ καλός με προοπτικές για το μέλλον.
Όπως βλέπουμε η αγκαλιά της Κατούνας είναι πολύ μεγάλη και χωράει όλους τους ποδοσφαιριστές από την Κατούνα και τα γύρω μας χωριά που αγωνίζονται και ιδρώνουν για την ιστορική φανέλα που φοράνε.  
ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ (Λιανός): Σακκάς Σ., Τσούνης Π. (Στρουμπής Κ.), Παπαβασιλείου Σπ., Βαϊνάς Θ., Μαυρομμάτης Δ., (Ζωγάκης Γ.,), Κάτρης Γ., Νεοφώτιστος Σπ., Μπύρος Β., (Σαμαντάς Νώντας) Θεοδωρέλος Γ., (Σιμονιάν Γ.), Προδρομίτης Γ., Ζαρκαδούλας Χρ.



















google page rank