Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΤΟΥΝΑ: Σε κλίμα αισιοδοξίας γεμάτο χαμόγελα η κοπή της πίτας στο Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας

Σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα το Αστυνομικό Τμήμα  Κατούνας έκοψε την πίτα του για την Νέα Χρονιά το 2018, όπου ο  Κατουνιώτης  Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Τριάντης ευλόγησε την πίτα. 
Στην συνέχεια  και στην συνέχεια ο διοικητής του Α.Τ. Κατούνας Δημήτριος Κόκκιος έκοψε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και ευτυχία στους υπηρετούντες στο Α.Τ. Κατούνας, στους καλεσμένους αλλά και σε όλους όσους κατοικούν στην κατοικούν στα όρια  του Αστυνομικού τμήματος.  
Τόνισε δε πως η Αστυνομία είναι δίπλα στον κάθε πολίτη και προσπαθεί το καλύτερο για την περιοχή μας. 
Στην συνέχεια ο ίδιος όπως ο υπαστυνόμος  Α'  κ. Κούσης Γεώργιος μοίρασαν την πίτα στους παρευρισκομένους ανταλλάσσοντας ευχές. 
Ανάμεσα στους παρευρισκομένους  ήταν οι υπηρετούντες στο Α.Τ., ο αναπληρωτής Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Θεόδωρος Στούπας, η Δημοτική Σύμβουλος και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Αθηνά Καρέλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Καραμάνης Θωμάς, Σαλοδημήτρης Παναγιώτης, Φραγκογιάννη Μπουμπούλη Αφροδίτη, ο πρώην Δήμαρχος Κατούνας Απόστολος Κατσίκας, ο πρώην πρόεδρος της Κωνωπίνας Τσαμποδήμος Επαμεινώνδας, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Μεδεώνος Χαλιμούδρας Γεώργιος,  η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Κατούνας Αριάδνη Χαλιμούδρα, ο Λαογράφος Νικόλαος Ράππος από την Κωνωπίνα και ο επιχειρηματίας Απόστολος Σκυφτούλης. Το φλουρί έπεσε στον π. Νεκτάριο Τριάντη. 
Καλή χρονιά σε όλους και από εμάς 













ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
google page rank