Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Ελλήνων Συνέλευσις -Δελτίο τύπου

Όλα τα κόμματα χρησιμοποιούν την ίδια τακτική , ανακοίνωση μέσω ΜΜΕ και εκδηλώσεων δια τις θέσεις αυτών και τις προεκλογικές υποσχέσεις που ποτέ δεν πραγματοποιούν μετεκλογικά. Τα κόμματα από εποχή Καποδίστρια αποτελούν διαχειριστές της ιδιωτικής εταιρίας «Ελληνική Δημοκρατία Α.Ε.» που εξυπηρετούν αλλογενή συμφέροντα, γεγονός που αποδεικνύεται από την πολιτική που εφαρμόζουν μέχρι και σήμερα. 
Κάθε 4 έτη μέσω των εθνικών εκλογών ζητούν την ψήφο από το Έθνος δια να νομιμοποιηθούν ως κυβερνήσεις και ως Εθνική αντιπροσωπεία εντός βουλής αλλά και στο εξωτερικό. 
Ποτέ κανένα κόμμα δεν κατέθεσε στον Άρειο Πάγο, την ανώτατη δικαστική αρχή της Ελλάδας τις προγραμματικές του δηλώσεις διότι δεν υπάρχει δυνατότητα από μεριάς τους πραγματοποίησης αυτών. 
Μόνο ο πολιτικός φορέας του Έθνους των Ελλήνων, «Ελλήνων Συνέλευσις» με ημερομηνία ίδρυσης 4/9/2015 , αριθμό πρωτοκόλλου στον Άρειο Πάγο 6199 το έχει πράξει. 110 δημοτικοί οργανισμοί «Ελλήνων Συνέλευσις» με γραπτή εντολή προς τον θεματοφύλακα και εγγυητή του πλούτου των Ελλήνων, Αρτέμη Σώρρα έδωσαν το πράσινο φως δια την δημιουργία του Συνταγματικού οχήματος του Έθνους των Ελλήνων δια συμμετοχή στις Εθνικές εκλογές της Ελλάδας. 
Οι προγραμματικές δηλώσεις του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» στηρίζονται πάνω στις 2 περιουσίες , τα 600 δις δολάρια που κατέθεσε ο Αρτέμης Σώρρας το 2012 υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας δια αποπληρωμή κάθε ιδιωτικού και δημόσιου χρέους, δικαστικές αποφάσεις 67650/13 και 107376/2017 και των 2,3 τρις από τα παγκόσμια ταμεία (συμφωνία Bretton Woods ΦΕΚ 315, 27/12/1945) που εγγυάται από το προσωπικό του χαρτοφυλάκιο τα οποία προορίζονται δια έργα ανάπτυξης, υποδομών και ανθρωπιστικού χαρακτήρα. 
Ο στόχος της Ελλήνων Συνέλευσις είναι να αναλάβει την διακυβέρνηση της Ελλάδας και να πραγματοποιήσει λογιστικό έλεγχο του χρέους ώστε να διαπιστωθεί το ύψος αυτού αποδίδοντας τις ανάλογες ποινικές κυρώσεις σε όσους δημόσιους και κρατικούς λειτουργούς καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα από το 1974 ως και σήμερα. 
Εντός των προγραμματικών δηλώσεων αναφέρεται πως θα γίνει άμεση εκταμίευση των 600 δις με την ανάληψη διακυβέρνησης από την Ελλήνων Συνέλευσις και θα πιστωθεί το ποσό των 20.000€ στο ΑΦΜ κάθε Έλληνα και Ελληνίδας με δικαίωμα ψήφου ως οικονομική ανακούφιση μέχρι την έναρξη των έργων από την 2η περιουσία των 2,3 τρις. 
Η κατάθεση των προγραμματικών δηλώσεων στον Άρειο Πάγο έγινε δια να επισημοποιηθεί προς πάσα κατεύθυνση το πρόγραμμα και όσα αναμένεται να πραγματοποιηθούν επί διακυβέρνησης της Ελλήνων Συνέλευσις στην Ελλάδα και όπου υπάρχει Ελληνισμός ανά τον πλανήτη. Στην περίπτωση που οι προγραμματικές δηλώσεις δεν τεθούν σε εφαρμογή τότε ο Άρειος Πάγος δύναται να αναζητήσει ποινικές ευθύνες από την Ελλήνων Συνέλευσις.


Ο Εκπρόσωπος τύπου της Ε.ΣΥ. ΔΠΚΜ
Δήμος Δημαρέσης
Θεσσαλονίκη 30/1/2018
google page rank