Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Έχασε ο Α.Ο. Παλαίρου στον Ερμή Καναλίου με 1-0

Ο Ερμής Καναλίου επιβλήθηκε με 1-0 του Α.Ο. Παλαίρου σήμερα Σάββατο 27 Ιανουαρίου στο γήπεδο Καναλίου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και συνέχισε το αήττητο σερί του στο 2ο γύρο έχοντας κάνει το 4 στα 4 στο Β Γύρο του Πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν στο πρώτο μέρος την κατοχή της μπάλας αλλά ο Ερμής ήταν αυτός που έκανε ευκαιρία με τον Μπαλάφα στο 25’ να σουτάρει και τον Σκιαδά να αποκρούει θεαματικά με τη μπάλα να χτυπάει και στο δοκάρι μετά την απόκρουση. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με στο 35’ με γκολ του Τσόκα έξω από την περιοχή, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν.
Στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε ένα δυνατό ματς με τους παίχτες του Παναγιωτίδη να προσπαθούν να φτάσουν στην ισοφάριση. Οι Κατσαμπίρης και Μαγκανάκης απείλησαν την εστία του Τζίμα ωστόσο δε μπόρεσαν να σκοράρουν για την ισοφάριση.
Στο 88’ είχαμε και την αποβολή του Ριστάνη από το ματς με κόκκινη(δεύτερη κίτρινη).
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους γηπεδούχους νικητές με σκορ 1-0.
Διαιτητής: ΓΚΟΥΜΑΣ Γ.
Βοηθοί: ΝΑΣΤΟΣ Ζ. – ΓΑΤΣΙΟΣ Δ.
Ερμής Καναλίου (Πεπόνης): ΤΖΙΜΑΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ, ΚΑΡΑΚΗΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ, ΜΑΝΕ, ΤΣΟΚΑΣ, ΓΚΙΟΚΑ, ΔΑΡΔΑΣ(88’ ΤΣΟΥΤΣΗΣ), ΡΙΣΤΑΝΗΣ, ΘΕΜΕΛΗΣ(90’ ΚΑΝΤΖΙΩΤΗΣ), ΜΠΑΛΑΦΑΣ.
ΑΟ Παλαίρου (Παναγιωτίδης): ΣΚΙΑΔΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ, ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ, ΛΙΟΤΣΟΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ, ΜΑΓΚΑΝΑΚΗΣ, DEDI, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Κ.(65’ ΧΑΣΑΚΗΣ Π.), ΖΑCE(78’ ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Α.), ΖΕΛΟΣ.













gosports
google page rank