Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Α Ο ΠΑΛΑΙΡΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ 0-0


Διεξήχθη σήμερα Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15:30 στο Δημοτικό Στάδιο Παλαίρου ο αναβληθέντας αγώνας της 20ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο Α.Ο. Παλαίρου και τον φιλοξενούμενο Απόλλων Πάργας με τις δυο ομάδες να μένουν ισόπαλες (0-0) και να μοιράζονται τους βαθμούς της αγωνιστικής.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Πάλαιρος μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά ενώ είχε και το πρώτο καλό σουτ στο 5’ αλλά χωρίς κάποια ιδιαίτερη απειλή της εστίας της Πάργας. Στο 12΄ η μπάλα περνάει δίπλα από το δοκάρι των γηπεδούχων ενώ η Πάργα είχε άλλη μια καλή ευκαιρία στο 17΄με τον Βάσιο με την μπάλα όμως να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η Πάργα ανέβασε ρυθμούς όπου και πάλι στο 19΄κέρδισε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά χωρίς να απειλήσει την εστία του Σκιαδά. 
Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 24΄και 25΄με τους Dedi και Zace , ενώ στο 26΄άλλη μια καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους αλλά με την άμυνα των φιλοξενουμένων να διώχνουν σε κόρνερ, με τους γηπεδούχους να ζητάνε πέναλτι από την διαιτητή για χέρι. Στο 32΄οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Μηλιώνη αλλά στο 34΄ο Παππάς βρέθηκε μπροστά στην εστία αλλά με τον βοηθό να σηκώνει την σημαία για οφσάιντ και έτσι το σκορ παρέμεινε στο 0-0 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι στον αγωνιστικό χώρο και στο 50΄η Πάλαιρος είχε καλή ευκαιρία μετά από πάσα του Μαγκανάκη και με τον Zace να προσπαθεί να σκοράρει, με τον Σκάρπο να κρατάει την εστία της Πάργας ανέπαφη. Στο 51΄παλι οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να ψάχνουν το γκολ με τον Ζέλο να πιάνει ένα καλό σουτ αλλά και στο 54΄ο ίδιος παίχτης εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά με την μπάλα να του λέει «όχι». Ενώ η ασφυχτική πίεση της Παλαίρου συνεχίστηκε και στο 58΄αλλα με την καλή στιγμή στο 60΄ο Μπάτσος έκανε ένα καλό σουτ με την μπάλα όμως να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και με το σκορ να μένει στο 0-0. 
Την σκυτάλη πήρε η Πάργα όπου στο 63΄και 70΄οι παίκτες βρέθηκαν να απειλούν με ωραίες αλλαγές της μπάλας αλλά με την άμυνα της Παλαίρου να αμύνεται σωστά, διώχνοντας την μπάλα από περιοχή.  Στο 78΄με τον Zace και στο 82΄οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά την άμυνα των φιλοξενουμένων αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Ενώ στο 83΄ ο Γκολάκος για τους φιλοξενουμένους έκανε ένα σουτ χωρίς βέβαια να απειληθεί η εστία του Σκιαδά. Στο 88΄η Πάργα κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και με τον Μηλιώνη εκτελεστή να στέλνει την μπάλα προς το γάμα αλλά με τον Σκιαδά να διώχνει με μια πολύ καλή απόκρουση κρατώντας το 0-0 όπου ήταν και το σκορ του αγώνα με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΡΟΥΣΟΣ Γ.
ΒΟΗΘΟΙ: ΤΣΟΓΚΑΣ Α. – ΣΟΛΔΑΤΟΣ Σ.
Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ): ΣΚΙΑΔΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ, ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ, ΛΙΟΤΣΟΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ, ΜΑΓΚΑΝΑΚΗΣ (ΤΣΑΚΑΛΗΣ 89΄), DEDI, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ (ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ 53΄), ZACE, ΖΕΛΟΣ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ (ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ): ΣΚΑΡΠΟΣ, ΜΠΙΣΤΙΩΛΗΣ, ΜΑΡΚΟΣ, GOGA (ΜΑΡΚΟ 46΄), TOPE, ΠΑΠΠΑΣ, ΓΚΟΛΑΚΟΥ (ΚΙΖΙΡΟΓΛΟΥ 85΄), ΒΑΣΙΟΣ (KAZAJ 90΄), ΜΗΛΙΩΝΗΣ, ΒΕΚΙΟΣ(ΓΚΙΖΓΚΙΖΓΙΑΝ 46΄), ΝΤΙΣΙΟΣ.
















 









google page rank