Επιτυχής ήταν η συμμετοχή των σπουδαστών του τμήματος "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας" του ΙΕΚ Βόνιτσας, στην Πανελλήνια έκθεση Τροφίμων και ποτών (ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2018).
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ διαγωνίστηκαν στις κατηγορίες "Ζεστό πιάτο με θέμα την Κρήτη και βασικό υλικό το κουνέλι" και "Ζεστό πιάτο με κοτόπουλο συνοδευμένο από Ελληνικό ζυμαρικό" στην οποία και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο. Το Δημόσιο ΙΕΚ Βόνιτσας συγχαίρει τους σπουδαστές αλλά και τους εκπαιδευτές του ΙΕΚ για την επιτυχία αυτή.