Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Παράσταση διαμαρτυρίας αποφάσισε ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας και το τοπικό συμβούλιο της Κατούνας

Παράσταση διαμαρτυρίας την Δευτέρα 5/2/2018 και κλείσιμο της τράπεζας αποφάσισε στην συνεδρίαση του ο πρόεδρος και το Τοπικό συμβούλιο της Κατούνας που συνεδρίασε χθες 1/2/2018 στην Κατούνα. 
Επίσης ο πρόεδρος έχει αναλάβει και μαζεύει υπογραφές έτσι ώστε να δοθούν στο Δ.Σ. της Τράπεζας όπως και στα αρμόδια υπουργεία. 
Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου που συνεδρίασε στην Βόνιτσα τέθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης για την Τράπεζα Πειραιώς της Κατούνας και μίλησε ο πρόεδρος της Κατούνας Θωμάς Καφρίτσας και αναφέρθηκε στα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στους κατοίκους της ενότητας Μεδεώνος αν φύγει η Τράπεζα Πειραιώς (πρώην Αγροτική) η οποία έχει και οίκημα δικό της. 
Ο Δήμαρχος Γιώργος Αποστολάκης πήρε το λόγο και ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο για την άμεση αντίδρασή του τις προσωπικές του επαφές και ενέργειες. Επίσης ενημέρωσε για τις ενέργειες του Δήμου και το ψήφισμα όσον αφορά το θέμα αυτό και τάσσεται με το μέρος των κινητοποιήσεων των συνδημοτών μας θεωρώντας απαράδεκτη την κίνηση αυτή της Τράπεζας. 
Όλοι οι κάτοικοι θα λάβουν μέρος στις κινητοποιήσεις και οι καταστηματάρχες θα κλείσουν και τα καταστήματα τους.

google page rank