Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Πραγματοποιήθηκε μια πολύ όμορφη εκδήλωση για τα παιδιά στην πλατεία της Βόνιτσας

Την Παρασκευή έγινε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στην πλατεία της Βόνιτσας. Το κέντρο κοινωνικής μέριμνας και ανάπτυξης του δήμου μας είχε την ιδέα να προσφέρει στα παιδιά μια μέρα χαράς . Σε συνεργασία με τον δραστήριο εικαστικό σύλλογο " HobbyLand"  η ιδέα αυτή πήρε μορφή σε μια μέρα χαράς για τα παιδιά της Βόνιτσας. 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις δασκάλες του εικαστικού εργαστηρίου να καλωσορίζουν τον κόσμο με ένα διαδραστικό παραμύθι, 
(επιμέλεια : Αλεξάνδρα Φερεντίνου & Ματίνα Παληογιάννη), όπου τα παιδιά έπαιρναν τις αποφάσεις για τους ήρωες του παραμυθιού. Παράλληλα υπήρχε τραπέζι ζωγραφικής με banner για τους μικρούς ζωγράφους . Τα παιδιά έπρεπε να ζωγραφίσουν με την τεχνική του doddle και να δημιουργήσουνε μια σύνθεση από πανό που έλεγε I Love Vonitsa. 
Μετά έγινε ένα μικρό survivor, τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες και συμμετείχαν σε αγώνα δρόμου με εμπόδια... ( επιμέλεια : Αννα Πρίφτη), ενώ παράλληλα έπαιζαν σε παιχνίδια που είχαν ζωγραφιστεί στην πλατεία, όπως κουτσό και τρίλιζα. 
Τέλος η μικρή και όμορφη κλόουν ασχολήθηκε με τα το να ζωγραφίσει στα προσωπάκια των παιδιών καλοκαιρινά σχέδια!!!! 
Ο σύλλογος Hobbyland ανανεώνει το ραντεβού του την επόμενη Βδομάδα με την εκδήλωση του Survivor, 28-19- 30 Ιουλίου. 
Επίσης η εκδήλωση αυτή ( Μέρα Χαράς), έχει προγραμματιστεί να γίνει και σε χωριά, όπως έχει ανακοινωθεί στο φυλλάδιο του Δήμου. 
Στον Αετό , στο Μοναστηράκι, στο Θύρρειο και στην Πλαγιά .  





















google page rank