Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

"Ας κρατήσουν οι χοροί πάντα ν'ανταμώνουμε" ΜΕΓΆΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ Η ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΛΑΙΡΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Με απρόσμενα μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας και ο χορός του Συλλόγου των απανταχού Παλαιριωτών η «Κεχροπούλα» την Κυριακή μεσημέρι στην Ταβέρνα 
«Ο ΑΓΓΕΛΟΣ» στο Χαϊδάρι. 

Φαίνεται ότι και τα παιδιά του Δ.Σ. του συλλόγου δεν περίμεναν τόση μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου την μέρα αυτή, καθώς παρατηρήθηκε το φαινόμενο κάποιοι που δεν είχαν δηλώσει εκ των προτέρων την παρουσία τους να μην έχουν που να καθίσουν κυριολεκτικά.

Τσακάλη Γεωργία, Βρακατσέλη Αριστέα
 Λίτου Σταυρούλα, Πάσχος Θοδωρής, 
Αμαργιανού Ευθαλία,
Λιάτσος Χρήστος,  Τσιδήμας Δημήτριος 
Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση και όλοι όσοι παρευρέθηκαν, είτε οι φίλοι από την Αθήνα είτε όσοι ήρθαν από την Πάλαιρο έζησαν μεγάλες στιγμές, όμορφες, καθώς φίλοι και συγγενείς έσμιξαν , αντάλλαξαν ευχές και διασκέδασαν έτσι όπως μόνο οι Ζαβερδιανοί ξέρουν.

Τα παιδιά του Δ.Σ. του συλλόγου προσπάθησαν πολύ, με ευγένεια και χαμόγελο υποδέχονταν τους φίλους και συγχωριανούς, με πολλή καλή οργάνωση και τάξη τοποθετούσαν τους καλεσμένους τους , σε συνδυασμό δε, με την καταπληκτική κουζίνα της γνωστής σε όλους μας Ταβέρνας «΄Αγγελος», την ποιότητα φαγητού, την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση από το προσωπικό, την χαμηλή τιμή και την μουσική συνοδεία η οποία στο τέλος απογείωσε το κέφι και την διασκέδαση, όλοι οι καλεσμένοι έμειναν ενθουσιασμένοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της προέδρου του Συλλόγου Τσακάλη Γεωργίας η οποία αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του συλλόγου, κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που έκλεισε, και καλωσόρισε θερμά κι εγκάρδια τους παρευρισκόμενους. 

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τα παιδιά του Συλλόγου και το μοίρασμα των κομματιών, ενώ η λαχειοφόρος αγορά με δεκάδες δώρα Ζαβερδιανών και φίλων για την ενίσχυση του συλλόγου πήγε εξαιρετικά.

H ξεχωριστή παραδοσιακή φωνή του Στάθη Πολύζου απο το Βάρνακα με το κλαρίνο του Γρηγόρη Κραβαρίτη μας έδειξαν πως η Ελληνική Δημοτική παράδοση συνεχίζεται και η Πάλαιρος καλά κρατεί με τους χορούς. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας από την ενότητα Παλαίρου Βίτσας Δημήτριος και Κώστας Τσακάλης, όπως και ο πρόεδρος του χωριού Ρούφης Αχιλλέας, επίσης από την ΟΠΣΥΞ ο Βασίλης Μπουρνάζος ενώ από τον Σύλλογο των Βονιτσάνων η πρόεδρος Ματούλα Κυρίκου- Καραούλη και ο Γραμματέας Γεώργιος Μπρούμος,  από τον εικαστικό Σύλλογο Παλαίρου "ΧΡΩΜΑΤΑ" η αντιπρέδρος Δήμητρα Γαϊτάνη κ.α.

Μπράβο στα νέα παιδιά που απαρτίζουν το Δ.Σ. του Συλλόγου, για την σκληρή δουλειά που επιβραβεύτηκε από την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, αναμένουμε ήδη την ενημέρωση για τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού, στον αγαπημένο μας προορισμό, την Πάλαιρο , να ξανανταμώσουμε και να ξεφαντώσουμε ..

Και του χρόνου



ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:






























 


 




























































































































































































































































ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
google page rank