Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Κωνσταντής εξομολογείται ανοικτά τον έρωτά του στη Δρόσω


Στις «Άγριες Μέλισσες» ο Κωνσταντής αφήνει τη Δόμνα και εξομολογείται τον έρωτά του στη Δρόσω.
Ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες». Η επιστροφή της Ελένης φέρνει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι, ενώ η Ασημίνα που την υποδέχεται συγκρούεται άσχημα με τον Νικηφόρο και με την οικογένεια των Σεβαστών, ενώ ο ο Κωνσταντής μαθαίνει όλη την αλήθεια για το παιδί της Δρόσως και έχοντας έρθει πιο κοντά της θέλει να χαλάσει τον αρραβώνα του με τη Δόμνα.
Στο επεισόδιο της Τρίτης 1η Δεκεμβρίου, ο Δούκας δίνει στην Ελένη διορία για να φύγει από το Διαφάνι, εκείνη όμως είναι αποφασισμένη να μείνει στη γη της. Η Ασημίνα συμφωνεί να βοηθήσει τη Δρόσω και ζητάει από την Ελένη να μη την ψάξει. Ο Κωνσταντής, επηρεασμένος από τη συνάντησή του με τη Δρόσω, έχει ν’ αντιμετωπίσει τη Δόμνα που δεν σκοπεύει να τον χάσει.

Ο Νικηφόρος συγκρούεται με την Ασημίνα για το θέμα της Ελένης. Η επιστροφή της δημιουργεί αναστάτωση όχι μόνο στην οικογένεια του, αλλά και σε όλο το χωριό. Πώς θ’ αντιμετωπίσει, όμως, την άρνηση και τον φόβο του μικρού Σέργιου απέναντί της; Θα δεχτεί ο Νικηφόρος να έχει επαφές ο γιος του με τη θεία του; Ο Δούκας θα κάνει μια επαγγελματική πρόταση στους γιους του, αλλά αυτήν τη φορά θα βρει απέναντί του τον Κωνσταντή. Ο Θέμελης υποψιάζεται το μυστικό της Ανέτ, ενώ ο Αλέξης κάνει πρόταση γάμου στην Πηνελόπη και την ξαφνιάζει.

«Άγριες μέλισσες» spoiler – Ο Κωνσταντής θα εξομολογηθεί στη Δρόσω τον έρωτά του
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό» οι Σεβαστοί θέλουν να διώξουν από το Διαφάνι και τη Δρόσω, η οποία επιστρέφει με τη σειρά της και μένει πλέον μόνιμα στο χωριό. Η Μυρσίνη θα επισκεφθεί τη Δρόσω για να την πείσει να φύγει. Ο Νικηφόρος λέει στην Ασημίνα ότι θα αφήσει τη Δρόσω να βλέπει τον γιο της, τον μικρό Σέργιο, γεγονός που θα φέρει ρήξη στον γάμο τους. Ο Κωνσταντής θα στηρίξει τη Δρόσω μέχρι τέλους και θα της εξομολογηθεί ανοικτά τον έρωτά του. Θα τη διεκδικήσει και θα διαλύσει τον αρραβώνα του με τη Δόμνα … στις «Άγριες Μέλισσες».

Πηγή: ethnos.gr

 

google page rank