Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Μουσική πανδαισία. Μία ακόμη αξέχαστη βραδιά χάρισε στους Αγρινιώτες η Φιλαρμονική.

O
Με μουσικά διαμάντια του παγκόσμιου κινηματογράφου ξεκίνησε λίγο μετά τις 21.00 η συναυλία της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής, με τον αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής κ. Βασίλη Κονίδα να επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη για το κοινό, που και σήμερα μαζικά συμμετείχε, καθώς για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν δικές του συνθέσεις!
«Ήταν απαίτηση των παιδιών της Φιλαρμονικής», εξομολογήθηκε ο ίδιος στο agrinioreport.com λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για να διευθύνει την ορχήστρα, στο πρόγραμμα της οποίας υπήρχαν ακόμη folklore κομμάτια, rock, κ.α.
O
Η σημερινή συναυλία στην πλατεία Δημοκρατίας ήταν η δεύτερη  και τελευταία για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, που για όγδοη χρονιά έχει τη δική της παρουσία στην πόλη, χάρη στη Φιλαρμονική, η οποία και, όπως υπενθύμισε η  πρόεδρος της ΚΕΠΑ κα. Ευαγγελία Κραβαρίτη, πρόκειται να τιμηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής.
Στο πλαίσιο της συναυλίας το Κέντρο Πρόληψης «Οδυσσέας», έστειλε το δικό του μήνυμα κατά των ναρκωτικών.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Οι Αγρινιώτες, ανάμεσά τους και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ. Γιώργος Παπαναστασίου, θα έχουν να θυμούνται μια ακόμη υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά, γεμάτη νότες και αισιοδοξία…


agrinioreport
google page rank