Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Για ποιον δουλεύει ο Γιώργος; Μήπως στόχος είναι να μην βγει ο Σύριζα;

Και ξαφνικά εκεί που όλα δείχνουν ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση παρόλες τις φοβίες που σκορπούν καθημερινά οι άνθρωποι που έφεραν την Ελλάδα σ’ αυτά τα χάλια, στέλνουν μια κίνηση Παπανδρέου να μας συμμορφώσει.
Μια κίνηση ενός ανθρώπου που ο κόσμος του έδωσε το 50% πριν από λίγο καιρό και αντί να κάνει δημοψήφισμα για το Δ.Ν.Τ. και να παρουσιάσει την πραγματική εικόνα της Ελλάδας που παρέλαβε από τον Καραμανλή και θα έγραφε ιστορία προχώρησε με Βενιζέλο και Σαμαρά στους Δανειστές.  
Ήρθε η ώρα του Παπανδρέου πάλι τώρα να κάνει κίνηση σωτηρίας για πολλούς φίλους και ψηφοφόρους του παλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ που είχαν παραστρατήσει και πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ.   
Σκοπός φαίνεται πως είναι να πάρει ένα καλό ποσοστό απ’ το σημερινό ΠΑΣΟΚ, θα πάρει όμως και απ’ το παλιό ΠΑΣΟΚ, εκείνο που μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ. Άντε και ελάχιστους που είχαν πάει Σαμαρά η αλλού.
Κύριος στόχος όμως είναι να κόψει 4-5 μονάδες απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ, τελικά αν αυτό γίνει ποιανού το παιχνίδι θα παίξει μήπως του Σαμαρά και της άλλης Δεξιάς;;;;
Αυτό τον  προβληματισμό έχω σαν πρώην Παπανδρεικός. «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» Γιώργο.
Ελπίζω Γιώργο να κάτσεις στ’ αυγά σου μην κάνεις και δεύτερη φορά το τραγικό λάθος και μετά τις εκλογές ξεκίνα, άσε τον κόσμο ελεύθερο να αποφασίσει άστον στην δυστυχία του. Η Ιστορία γράφει….  
Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε, ο λαός  τόφτασε ψηλά, εσείς το διαλύσατε.

Μην γίνεις ουρά του κάθε Σαμαρά. Άσε και το Βενιζέλο να πάρει ότι του αξίζει.

google page rank