Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Συνελήφθη τσαντάκιας στο Αγρίνιο την ώρα που μοίραζε τα χρήματα με το συνεργό του

Συνελήφθη 37χρονος για ληστεία στο Αγρίνιο – Ο δράστης μαζί με 25χρονο συνεργό του, είχαν αφαιρέσει με τη χρήση βίας τσάντα ηλικιωμένης
Συνελήφθη, χθες (22-12-2014) το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας ημεδαπός ηλικίας 37 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.
Με την ιδία κατηγορία βαρύνεται και ο 25χρονος συνεργός του τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Ειδικότερα, χθες (22-12-2014) το απόγευμα, οι δύο δράστες ενεργώντας από κοινού πλησίασαν 79χρονη ημεδαπή έξω από την οικία της και με τη χρήση σωματικής βίας, της αφαίρεσαν την τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 980 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, άμεσα πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όπου τους εντόπισαν σε κοντινή απόσταση, λίγη ώρα αργότερα.
Στη θέα των αστυνομικών οι δράστες έριξαν στο έδαφος την τσάντα της 79χρονης και προσπάθησαν να διαφύγουν με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 37χρονου.
Σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον δράστη βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.
Ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ το χρηματικό ποσό που κατασχέθηκε αποδόθηκε στην παθούσα.
e-maistros
google page rank