Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Αποστολάκης παρακολούθησε σήμερα την Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στον Άγιο Αθανάσιο Κατούνας


Τα Χριστούγεννα  δηλώνουν την ετήσια χριστιανική εορτή της γέννησης του Χριστού και κατ' επέκταση το σύνολο των εορτών από της Γεννήσεως μέχρι των Θεοφανίων ("Γιορτές των Χριστουγέννων"). Το χρονικό διάστημα που περικλείει τις γιορτές των Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανίων, ονομάζεται και Δωδεκαήμερο.
Ανήμερα τα Χριστούγεννα σήμερα 25 Δεκεμβρίου 2014 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων και διαβάστηκε η Ποιμαντορική Εγκύκλιος του Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά από τον αρχιμανδρίτη πάτερ Νεκτάριο Τριάντη. Πλήθος πιστών παρακολούθησε με ευλάβεια την Θεία λειτουργία των Χριστουγέννων ανάμεσα τους ο Δήμαρχός μας Γεώργιος Αποστολάκης, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Στούπας Θεόδωρος, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Καρέλου Αθηνά, ο Δημοτικός Σύμβουλος Προδρομίτης Σωτήρης και ο Πρόεδρος του Χωριού μας Καφρίτσας Θωμάς.  

Με το τέλος της Χριστουγεννιάτικης Θείας Λειτουργίας ο Δήμαρχος Κ. Αποστολάκης με την Δημοτική του ομάδα πέρασε στα καταστήματα του χωριού και ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. 
google page rank