Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ - ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ 2-0

Εντός έδρα νίκη με 2-0 σκορ πέτυχε η Μεδεών Κατούνας με αντίπαλο τον ΑΟ Αρχοντοχωρίου.
Στην πρώτη αξιόλογη επίθεση η Μεδεών πέτυχε γκολ. Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Τζαβίδη κεφαλιά του Λιότσου Μ και 1-0. Στο 23' αντεπίθεση για τον ΑΟ με τον Λαδά να φτάνει στην μεγάλη σουτάρει η μπάλα κοντράρει στον Μαυρομμάτη και ο Μπουμπούλης αποκρούει σε κόρνερ. Στο 24' αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους πάλι ο Λαδάς βρίσκεται στην μεγάλη περιοχή που πιάνει το δυνατό σουτ αποκρούει εντυπωσιακά ο Μπουμπούλης στην συνέχεια κερδίζει φάουλ ο Αποστολάκης την εκτέλεση ανέλαβε ο Κανιώτης και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και πέρασε άουτ. Στο 33' εκτέλεση κόρνερ του Τζαβίδη κεφαλιά του Λιότσου Μ αποκρούει ο Κουντούρης στην επαναφορά σουτ του Μαυρομμάτη αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κουντούρης, στην συνέχεια κόρνερ του Τζαβίδη από τα αριστερά η μπάλα φτάνει στον Μπρούμο αλλά το σουτ που επιχείρησε η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Κουντούρη. Στο 38' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιότσου Μ αποκρούει με υπερένταση ο Κουντούρης. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι αναγκάζοντας του γηπεδούχους να υποπέσουν σε λάθη χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να απειλήσουν την εστία του Μπουμπούλη. 
Όλα αυτά μέχρι το 65' όταν ο Μπρούμος επιτίθεται από τα αριστερά σεντράρει η μπάλα φτάνει στον Τζαβίδη και με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κουντούρη για το 2-0. Στο 68' φάση διαρκείας στην περιοχή του ΑΟ σουτ του Μαυρομμάτη άουτ. Η τελευταία αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 72' όταν ο Μπρούμος φτάνει στην μεγάλη περιοχή του Αρχοντοχωρίου επιχειρεί ψηλοκρεμαστό σουτ και η μπάλα χτυπαέι στο δοκάρι.
ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ(ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΟΤΣΟΣ):1.ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ 2.ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ Δ 3.ΜΟΥΧΑΣ 4.ΖΩΓΑΚΗΣ(ΠΑΤΟΥΛΑΣ) 5.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ 6.ΜΠΑΚΑΔΗΜΑΣ 7.ΤΖΑΒΙΔΗΣ(ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ)8.ΛΙΟΤΣΟΣ Β 9.ΜΠΡΟΥΜΟΣ(ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ Π) 10.ΛΙΟΤΣΟΣ Μ 11.ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΣ
ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ(ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΑΣ):1.ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ 2.ΚΑΒΟΥΝΟΣ 3.ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ 4.ΚΡΙΘΗΜΟΣ Π(ΠΕΤΑΛΙΑΣ Ι) 5.ΚΑΥΜΕΝΑΚΗΣ 6.ΠΑΒΕΛΗΣ 7.ΛΥΤΡΑΣ 8.ΠΕΤΑΛΙΑΣ Α(ΚΡΙΘΗΜΟΣ Σ) 9.ΛΑΔΑΣ 10.ΚΑΝΙΩΤΗΣ 11.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ(ΠΕΤΑΛΙΑΣ Ν)

ΑΜΣ ΜΕΔΕΩΝ 
google page rank