Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Παρατείνεται η απεργία της ΠΝΟ- Δεμένα τα πλοία για 48 ακόμη ώρες

Μέχρι τις 6 το πρωί της Κυριακής θα παραμείνουν δεμένα τα πλοία, καθώς η ΠΝΟ αποφάσισε 48ωρη παράταση της απεργίας. Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας συνεδρίασε την Πέμπτη για να αποφασίσει την πορεία των κινητοποιήσεων, καθώς έκρινε πως «δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση της κυβέρνησης» στα αιτήματα του κλάδου.


Στη σχετική ανακοίνωσε που εξέδωσε η ΠΝΟ, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως «κλιμακώνοντας οι Έλληνες ναυτεργάτες την απεργιακή κινητοποίησή τους, παλεύουν για τη διατήρηση του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου, του αρχαιότερου ασφαλιστικού Ταμείου της χώρας μας, αλλά και ενάντια στην κατεδάφιση του ΚΕΑΝ, την αποψίλωση των οργανικών συνθέσεων των επιβατηγών πλοίων σε βάρος της ασφάλειας των δρομολογίων και των επιβατών, τον ευτελισμό των συντάξεων, την οξυνόμενη και διογκούμενη συνεχώς ανεργία του κλάδου.
.....

Οι έλληνες ναυτεργάτες βροντοφωνάζουν προς την κυβέρνηση και τους αρμόδιους Υπουργούς: Πάρτε πίσω τη λαιμητόμο πρόταση-σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό. Η πρότασή σας-ταφόπλακα για τους έλληνες ναυτεργάτες δεν θα περάσει».
πηγή: topnews.gr
google page rank