Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Συμβολικός αποκλεισμός της υποθαλάσσιας σήραγγας Ακτίου-Πρέβεζας από τους αγρότες

Μια βδομάδα συμπληρώθηκε την Παρασκευή 29 Γενάρη από τις κινητοποιήσεις των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας στον κόμβο του Αγίου Νικολάου που προχώρησαν και σήμερα, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 2 μ.μ., στον αποκλεισμό του δρόμου.
Οι αγρότες δείχνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους τους με ποικιλόμορφες μορφές δράσης τις επόμενες μέρες. Όπως ανακοινώθηκε από τη Συντονιστική Επιτροπή του μπλόκου και αφού ανανεώθηκε το αγωνιστικό ραντεβού για το Σάββατο 30 Γενάρη στις 11.00 το πρωί, οι αγρότες θα προχωρήσουν το μεσημέρι της Κυριακής 31 Γενάρη σε συμβολικό αποκλεισμό της υποθαλάσσιας ζεύξης του Ακτίου.
«Συνεχίζουμε συντονισμένα τον αγώνα μας στα μπλόκα μέχρι να αποσυρθεί το Ασφαλιστικό και το φορολογικό», σημείωσε το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Μπλόκου Δημήτρης Στριφτάρης.
Κοντά στους αγρότες βρέθηκαν και πάλι σήμερα ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης καθώς και αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας - Βόνιτσας με επικεφαλής το μέλος της διοίκησης και πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων Μάκη Βεροιώτη.

Πηγή: 902.gr

google page rank