Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΒΟΝΙΤΣΑ: ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ "Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ"


Η κοπή της πίτας του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου η Θεοτόκος εξελίχτηκε σε ένα ξέφρενο γλέντι μέχρι πρωίας στην ταβέρνα Μαρίνα στη Βόνιτσα. 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία όπως μας έχουν συνηθίσει άλλωστε τα παιδιά του Συλλόγου της Θεοτόκου στην Ταβέρνα Μαρίνα στην παραλία της Βόνιτσας χτες 30/1/2016.
Ο πάτερ Δημήτριος Χέλμης ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και στην συνέχεια ο Βασίλης Μπίτσης  δάσκαλος του χορευτικού την έκοψε και πήρε το λόγο, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε όλους όσους πρόσφεραν δώρα από τα καταστήματα για την βραδιά αυτή. Έδωσε ευχές σε όλους για καλή χρονιά με υγεία. Η τυχερή της βραδιάς στην οποία έπεσε το φλουρί ήταν η καλή φίλη Γεωργία Γουρούνα από το Μοναστηράκι. 
Στη συνέχεια ξεκίνησε ένα μεγάλο γλέντι και χορός μέχρι τις πρωινές ώρες που ξέρουν να περνούν καλά τα παιδιά του συλλόγου. Τα πρόσωπα όλων έλαμπαν από χαρά και διάθεση 
και πολύ κέφι. Εκτός του Συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Βόνιτσας Ρένα Μπίζου και Πέρυ Λαγού και από το Σύλλογο Παλιαμπέλων "ο Μύλος" η πρόεδρος Ιφιγένεια Ματζάνα.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:

















































ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ.ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
google page rank