Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Το μήνυμα της ξανθιάς αγρότισσας στον πρωθυπουργό

Η Μαρία Πετρούλα μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τους λόγους για τους οποίους βγαίνει στους δρόμους μαζί με άλλους αγρότες
Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τους λόγους για τους οποίους βγαίνει στους δρόμους μαζί με άλλους αγρότες και αγρότισσες μίλησε την Τετάρτη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega η Μαρία Πετρούλα Σκλία, η νεαρή, ξανθιά αγρότισσα και εκπρόσωπος του μπλόκου της Κορίνθου η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις, όταν ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε πάνω σε ένα τρακτέρ.
Παιδί μιας πολύτεκνης οικογένειας στην Ποσειδωνία Κορίνθου, που δίνει μάχη εδώ και πολλά χρόνια για να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα της οικονομίας, η Μαρία Πετρούλα αποκάλυψε ότι ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής αβγών.

 .........

«Έχουμε κότες, παράγω αβγά. Τώρα δεν έχω πολλές, είναι περίπου 10.000. Δεν με αφήνει το κράτος, δεν με αφήνουν να φτιάξω καινούρια μονάδα. 
Έχουν παγώσει τα πάντα...», είπε, τονίζοντας πως η πρωτογενή παράγωγη θέλει νέους ανθρώπους.
Η όμορφη αγρότισσα αποκάλυψε επίσης ότι ήταν υποψήφια με τον Πέτρο Τατούλη στις περιφερειακές εκλογές, ενώ λέει πως θέλει να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό για να του μεταφέρει τα παράπονά της.
Τι θα του πει; Να δώσει κίνητρα για τους νέους αγρότες για να γυρίσουν πίσω στα χωράφια τους και στα πτηνοτροφεία τους. 
«Έτσι όπως τα κάνετε, δεν βγαίνει, μας καταστρέφετε», λέει. 
protothema

google page rank