Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Η Φιλαρμονική της Βόνιτσας στο Φεστιβάλ του Ναυπλίου στο «2o BAND FESTIVAL» (δείτε και βίντεο)

Η φιλαρμονική της Βόνιτσας συμμετείχε στο Φεστιβάλ φιλαρμονικών στο Ναύπλιο 6-7 -8 Μάιου 2016 με 31 παιδιά, όπου απέσπασε τα συγχαρητήρια  και τον θαυμασμό όλων μιας και σε ενάμιση χρόνο από την δημιουργία της κατόρθωσε να προσφέρει τόσα πολλά. 
Με πανδαισία ήχων στα στενά της παλιάς πόλης του Ναυπλίου ξεκίνησε την Παρασκευή στις 8 το απόγευμα το ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 2o BAND FESTIVAL που διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά η ARTIVA, ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ.
Η Υποδοχή των Φιλαρμονικών έγινε από το Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο που κήρυξε την επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ.
Οι μπάντες που συμμετείχαν την πρώτη μέρα του φεστιβάλ παρέλασαν σε διαφορετικά σημεία της παλιάς πόλης του Ναυπλίου και κατέληξαν στην Πλατεία Φιλελλήνων όπου η κάθε μια με τη σειρά της παρουσίασε κομμάτια ελληνικού και παγκοσμίου ρεπερτορίου.
Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ παρουσιάστηκαν, η Φιλαρμονική του Δήμου Τρικκαίων, η Φιλαρμονική εταιρεία Βόνιτσας και το “JuMiBoW Groove Trio” – Jazz/Funk συγκρότημα με ήχους & μελωδίες από jazz, funk και soul. 
Ενώ τις υπόλοιπες μέρες παρουσιάσθηκαν:
 Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Σπάρτης
Φιλαρμονική ορχήστρα Δήμου Λουτρακίου
Φιλαρμονική ορχήστρα Δήμου Ερμιόνης
Φιλαρμονική ορχήστρα Δήμου Β. Κυνουρίας
Μουσική Φιλαρμονική Μαρκοπούλου - Μεσογαίας
Φιλαρμονική Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου.
Στόχος της Φιλαρμονικής Βόνιτσας είναι να διοργανωθεί και στη Βόνιτσα παρόμοιο φεστιβάλ καθώς και η συμμετοχή της σε άλλα φεστιβάλ. 
Η φιλαρμονική της Βόνιτσας έχει προγραμματίσει συναυλία στην πλατεία Δημαρχείου στις 10 Ιουλίου όπου θα συμμετάσχει η μπάντα αλλά και η χορωδία.  

google page rank