Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Έγκλημα πάθους στα Γιάννενα – Νεκρή 37χρονη, σε κρίσιμη κατάσταση στο Χατζηκώστα ο 37χρονος δράστης


Nεκρή μητέρα δύο αγοριών -μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 37χρονος Διακομίσθηκε απο το νοσοκομείο Χατζηκώστα στο Πανεπιστημιακό λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του
Ο έρωτας ήταν η αιτία που όπλισε το χέρι νεαρού άνδρα σήμερα το απόγευμα λίγα λεπτά πριν τις 18.00 στο χωριό Μεταμόρφωση Ιωαννίνων .
O 37χρονος άνδρας με θολωμένο το μυαλό του πήρε το όπλο (ανεπιβεβαίωτες πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για καραμπίνα) που είχε σπίτι του στην Ασφάκα ,πήγε στο διπλανό χωριό στη Μεταμόρφωση και μετά απο έντονο καβγά πυροβόλησε (οι περίοικοι άκουσαν 4 πυροβολισμούς) εν ψυχρώ την διαζευγμενη γυναίκα με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό στην αυλή του σπιτιού της και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε .
Στο σημείο επικράτησε πανικός. 
Στο σπίτι της άτυχης 37χρονης κοπέλας ( που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού ακριβώς απέναντι απο το Δημαρχείο και λίγα μέτρα μακριά απο το σπίτι όπου διαμένουν οι γονείς της ) έσπευσαν αμέσως οι γείτονες μόλις άκουσαν τους πυροβολισμούς
Το ευτύχημα ήταν πως την ώρα του συμβάντος τα 2 παιδιά (αγοράκια) της νεαρής γυναίκας ,σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων δεν βρίσκονταν στο σπίτι μαζί της .

Στην περιοχή έφτασαν άμεσα 3 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τον άνδρα και την κοπέλα
Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο ενώ ο φερόμενος ως δράστης δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του χωριού δυστυχώς όλοι φοβόντουσαν πως ο συγκεκριμένος ερωτικός δεσμός δεν θα είχε καλή κατάληξη .
Εκαναν όλοι τους λόγο για συνεχείς καβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι, ενώ αναφερόμενοι στον χαρακτήρα του φερόμενου ως δράστη υπογράμμισαν πως το συγκεκριμένο άτομο ήταν εξαιρετικά δύστροπο και η γενικότερη συμπεριφορά του ήταν προβληματική .
Το ζευγάρι κατά διαστήματα είχε συγκατοικήσει και οι περίοικοι τους είχαν ακούσει συχνά να καβγαδίζουν .
Ο φερόμενος ως δράστης είχε δείξει τις επιθετικές προς την κοπέλα προθέσεις του και πριν απο λίγο καιρό ,όταν πριν απο ένα τρίμηνο περίπου φέρεται να είχε παραβιάσει το σπίτι της και να είχε μπει στο εσωτερικό του .
Οσοι γνώριζαν την κοπέλα διακριτικά την συμβούλευαν να είναι προσεχτική για να μην έρθουν τα χειρότερα κάτι όμως που δυστυχώς συνέβη
Στο σημείο παραμένει μέχρι αυτή την ώρα κλιμάκιο του Τμήματος Ασφαλείας Ιωαννίνων.

google page rank