Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ TOY ΚΔΑΠ ΜΕΔΕΩΝΟΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΔΑΠ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ (δειτε και βιντεο)

Μπράβο στον πρόεδρο Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου και Δημοτικό Σύμβουλο Σωτήρη Προδρομίτη, τον Αντιδήμαρχο Θεόδωρο Στούπα και στην αγωνίστρια δημοτική Σύμβουλο Αθηνά Καρέλου που το δημιούργησαν  όπως και τον πρόεδρο του χωριού Καφρίτσα Θωμά που δημιούργησαν το ΚΔΑΠ. Συγχαρητήρια στους παιδαγωγούς - εκπαιδευτικούς.
Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ γι' αυτή τη μεγάλη δημιουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης στην Κατούνα. 
Όσοι δεν  ήθελαν να γίνει το ΚΔΑΠ απλά ας το θαυμάζουν τώρα.
  Ο υπεύθυνος δομής του ΚΔΑΠ Μεδεώνος ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ είπε λίγα λόγια στο katouna News για την όμορφη εκδήλωση των παιδιών.
Το ΚΔΑΠ Μεδεώνος με την άψογη συνεργασία των παιδιών του, παρουσίασαν χθες το απόγευμα 17/6/2016 το θεατρικό " Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΗ ΚΡΕΜΜΥΔΩ" το οποίο παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης. Επίσης παρουσίασαν και διάφορα παιδικά τραγούδια με την βοήθεια κρουστών οργάνων τα οποία διδάσκονται μέσα στο πλαίσιο των μαθημάτων του ΚΔΑΠ.
Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε τα παιδιά του ΚΔΑΠ και τους γονείς αυτών, καθώς επίσης και τις τοπικές αρχές που βοήθησαν να υλοποιηθεί η γιορτή μας με επιτυχία, επίσης τον Κατουνιώτη Αρχιμανδρίτη Πάτερ Νεκτάριο για την παρουσία του και για τα τόσα πολλά που προσφέρει στην νεολαία της Κατούνας.  
Θα προσπαθήσουμε ξανά να παρουσιάσουμε την προσπάθεια αυτή των παιδιών και κατά την διάρκεια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του χωριού στην κεντρική πλατεία σε συνεργασία με το Δήμο Ακτίου Βόνιτσας ύστερα από πρόταση που μας έγινε, ώστε να μπορέσουν όλοι να θαυμάσουν τι μπορούν να πραγματοποιήσουν τα παιδιά τους, μέσα σε λίγους μήνες από την δημιουργία του ΚΔΑΠ.
Οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ σήμερα είναι:
Καθηγητής φυσικής αγωγής  ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
Νηπιαγωγοί  ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
                        ΚΑΝΔΥΛΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Μουσικός   ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Και στο βοηθητικό προσωπικό η Σακκά Γεωργία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
                

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:

































































google page rank