Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Αγωνία για τον 34χρονο ναυτικό από την Κoμποτή που ακόμη αγνοείται

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου 34χρονου Έλληνα ναυτικού, (ο οποίος κατάγονταν από την Κομποτή (Ακτίου Βόνιτσας), μέλος του πληρώματος του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου Έλυρος, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Δυο πλωτά του Λιμενικού Σώματος, ένα Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης (ΠΑΘ) και ένα αεροσκάφος του Λιμενικού Σώματος, «χτενίζουν» τη θαλάσσια περιοχή από τον Σαρωνικό μέχρι και το Μυρτώο πέλαγος, με αρνητικά ωστόσο αποτελέσματα μέχρι τώρα.
 Η εξαφάνιση του 34χρονου ναυτικού (επίκουρος) έγινε γνωστή τα ξημερώματα της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου, όταν ο συνάδελφός του με τον οποίο μοιράζονταν μαζί την καμπίνα ανησύχησε καθώς διαπίστωσε ότι ο 34χρονος δεν εμφανίστηκε.

Έτσι περίπου στις 4 τα ξημερώματα ειδοποίησε τον πλοίαρχο του πλοίου, άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες μέσα στο πλοίο, αλλά παρά τις αναζητήσεις που έγιναν σε όλους τους χώρους τού «Έλυρος» ο ναυτικός δεν βρέθηκε.
Μόλις το πλοίο έφθασε από τα Χανιά στο λιμάνι του Πειραιά, ο πλοίαρχος ενημέρωσε το κεντρικό λιμεναρχείο για την εξαφάνιση του 34χρονου και άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό του.
Στην επιχείρηση, η οποία από την πρώτη στιγμή γίνεται κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς στα πελάγη πνέουν άνεμοι εντάσεως 7 Μποφόρ, συμμετείχαν δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού, ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης (ΠΑΘ), ενώ είχαν δεσμευτεί και παραπλέοντα πλοία.
http://www.efsyn.gr/
google page rank