Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Μεγάλη επιτυχία η 3η Συνάντηση παραδοσιακών χορών που διοργάνωσε το Χορευτικό Τμήμα "Το Ανακτόριο" του Συλλόγου Γυναικών Βόνιτσας,

Ενθουσιάστηκαν οι θεατές στην παραλία της Βόνιτσας από την 3η Συνάντηση παραδοσιακών χορών που διοργάνωσε το ο Χορευτικό Τμήμα "Το Ανακτόριο" του Συλλόγου Γυναικών Βόνιτσας, υπό την αιγίδα του κέντρου κοινωνικής μέριμνας και ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος τα χορευτικά:
-Χορευτικό Τμήμα "Το Ανακτόριο" του Συλλόγου Γυναικών Βόνιτσας(Μακεδονία Θράκη το παιδικό,  Ηπειρώτικο από νέο τμήμα ενηλίκων και στο τέλος έκλεισαν με λαϊκό πρόγραμμα με δάσκαλο το Νίκο Γυρνά απο το Αγρίνιο). 
-Ποντιακός Σύλλογος Αγίου Νικολάου
-Σύλλογος Παλιαμπέλων «Ο Μύλος»
-Σύλλογος Πλαγιάς
-Σύλλογος Σαρακατσαναίων Θεσπρωτίας
-Χορευτικός όμιλος Σεισμοπλήκτων του συλλόγου Γυναικών Βελισάριο Ιωαννίνων)
Η εκδήλωση ξεκίνησε από νωρίς κάνοντας παρέλαση και χορεύοντας όλα τα χορευτικά στην παραλία. Στην συνέχεια παρουσίασαν το κάθε ένα ξεχωριστά χορούς από διάφερα μέρη της Ελλάδας με τον καλύτερο τρόπο.
Καταχειροκροτήθηκαν από το πλήθος του κόσμου που παρακολουθούσε.
Στο τέλος της εκδηλώσεις υπήρξε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ του διοργανωτή συλλόγου Γυναικών και των προσκεκλημένων συλλόγων. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Γεώργιος Αποστολάκης, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Στούπας Θεόδωρος,η αντιδήμαρχος Παναγιώτα Πανταζή, οι Δημοτικοί Σύμβουλου Τζεφριός Βασίλης, Βαρβάρα Λίτου Σάλιαρη, Πάντας Νικόλαος, Κασόλας Αθανάσιος και Φερεντίνος Ευθύμιος όπως και ο πρόεδρος της Βόνιτσας Χασακής Χρήστος..

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:





























































































































































































































































google page rank