Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

ΠΛΗΜΥΡΙΣΕ ΚΟΣΜΟ Η ΠΑΛΑΙΡΟ ΚΑΙ Η ΠΟΓΩΝΙΑ: ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε στις παραλίες της Παλαίρου και Πογωνιάς και φιλοξενείτε σε μια από τις πολυτελέστατες βίλες της περιοχής της Πογωνιάς - Παλαίρου. Χθες βράδυ έκανε βόλτες στην παραλία της Παλαίρου. 
Στην περιοχή φέτος έχουν εμφανιστεί και κάνουν διακοπές μεγάλοι ξένοι αστέρες καλλιτέχνες, ηθοποιοί, μοντέλα και επιχειρηματίες φυσικά τα μέτρα ασφαλείας τους είναι τεράστια. χαρακτηριστικό είναι πως αρκετοί εμφανίζονται μεταμφιεσμένοι έτσι ώστε να μην γνωρίζονται.  
Τεράστια αύξηση των επισκεπτών και φέτος στην Πάλαιρο-Πογωνιά Ακτίου Βόνιτσας. 
στις παραλίες γίνεται το αδιαχώρητο, όσον αφορά τα ξενοδοχεία και τα δωμάτια είναι κλεισμένα δεν πέφτει καρφίτσα. Η παραλία είναι γεμάτη τα βράδια στην Πάλαιρο. Όπως λένε οι φιλόξενοι ντόπιοι η Πάλαιρος ζει τις καλύτερες τουριστικές της στιγμές. 
Μπορεί ο κόσμος να μην ξοδεύει πολλά χρήματα αλλά έχει κατακλείσει την περιοχή. Για Σαββατοκύριακα "που σκάνε μύτη και οι Αγρινιώτες" γίνεται το έλα να δεις. Άνθρωποι όλων των τάξεων δίνουν στην Πάλαιρο και Πογωνιά την παρουσία τους και δίκαια την έχουν αναδείξει  το κέντρο τουρισμού της Αιτωλοακαρνανίας. 
Οι τιμές ειναι πολύ προσιτές σε όλων των ειδών  τα καταστήματα.

google page rank