Ετικέτες

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

ΒΟΝΙΤΣΑ 9/8/2017: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000 ΑΤΟΜΑ ΠΛΗΜΥΡΙΣΑΝ ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ
 Λαοθάλασσα στην Κουκουμίτσα το πανέμορφο αυτό νησάκι της Βόνιτσας χθες Τετάρτη 9/8/2017 η επιλογή από το  Κέντρο Μέριμνας του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας ήταν η καλύτερη. 
Η μαγευτική φωνή της Μελίνας Ασλανίδου ήταν ένας τέλειος συνδυασμός, ήταν κάτι που έλειπε από τις περσινές εκδηλώσεις του Δήμου και το είχαμε επισημάνει σε άρθρο μας. 
Εκδηλώσεις στην Βόνιτσα χωρίς Κάστρο και Κουκουμίτσα δεν γίνεται.
Η ώρα πλησίαζε ο κόσμος έτρεχε να προλάβει τα εισιτήρια που είχαν εξαντλούνταν από λεπτό σε λεπτό. Έπεσαν έξω και οι πιο αισιόδοξοι στις προβλέψεις τους. 
Ο πρόεδρος του κέντρου Μέριμνας Παντελής Αποστολάκης φανερά συγκινημένος από την συμμετοχή του κόσμου ευχαρίστησε τους συλλόγους για την εθελοντική προσφορά τους και την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και στην συνέχεια τις χιλιάδες των παρευρισκομένων.
Συμμετοχή υπήρχε  από όλα τα χωριά του Δήμου μας: Άκτιο, Αγιο Νικόλαο Βόνιτσας, Περατιά, Πλαγιά, Στενό, Πογωνιά, Πάλαιρο, Σκλάβαινα, Μοναστηράκι, Βόνιτσα, Θύρρειο, Παλιάμπελα, Δρυμό, Κατούνα, Λουτράκι Κατούνας, Κωνωπίνα, Αετό, Κομποτή, Αχυρά, Τρύφου και Αγιο Νικόλαο Κατούνας. Επίσης απο τους γύρω Δήμους ήρθαν απο Λευκάδα, Πρέβεζα, Αμφιλοχία, Αρτα, Αγρίνιο, Αστακό, Μύτικα ,Φυτείες.
Το φεγγάρι βγήκε , το ίδιο και η Μελίνα Ασλανίδου που ξεκίνησε με το τραγούδι νερό και χώμα. Η συνέχεια δεν περιγράφεται με λόγια όσοι βρέθηκαν στην Κουκουμίτσα, η συναυλία αυτή θα τους μείνει αξέχαστη.......


ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: