Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Επικράτησε η Μεδεών Κατούνας στο τοπικό ντέρμπι μέσα στον Αετό με 0-4

Το παραδοσιακό τοπικό ντέρμπι σήμερα Σάββατο 20/1/2018 στον Αετό έληξε με νικητή την φιλοξενούμενη Κατούνα που ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του  αγώνα.
Η Μεδεών είχε από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο Αετός  είχε ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ.  Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο παίκτης του Αετού πήρε κόκκινη κάρτα  (δεύτερη κίτρινη) και οι παίκτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφασή του αυτή.
Η διακύμανση του σκορ : 0-1 Κάτρης Γ. 24', 0-2 Κάτρης Γ. 38' για την Μεδεών και λήξη του ημιχρόνου.
Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο το 0-3 ο Κάτρης  Γ. στο 56’και το 0-4 (η μεταγραφή της Κατούνας) Σιμονιαν 70’ όπου ήταν και το τελικό σκορ του Αγώνα.
Στον αγώνα αυτό βοήθησαν πολύ οι δυο νέες μεταγραφές Σιμονιάν Γιώργος και Ψωφάκης Γιώργος. Η ανανέωση στην ομάδα μας γίνεται σιγά σιγά.  Επίσης αναφέρουμε πως η διοίκηση της ομάδα μας κινείται για την απόκτηση και άλλων παικτών.
Συγχαρητήρια για την άψογη συμπεριφορά τους και την φιλοξενία. 
ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ: (ΛΙΑΝΟΣ) Σακκάς Σ., Βαϊνάς Θ. (Τζαβίδης Κ.), Παπαβασιλείου Σπ., Μπύρος Β., Σαμαντάς Νώντας (Ψωφάκης Γ.), Κάτρης Γ., Νεοφώτιστος Σπ., Μαυρομμάτης Δ., Προδρομίτης Γ., Θεοδωρέλος (Σιμονιάν Γ.) Γ., Γεροχρήστος Π. (Ζαρκαδούλας Χρ.).
Τα συγχαρητήρια στα παιδιά που παίζουν για την φανέλα των ομάδων τους 
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:














google page rank