Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ Ο ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015 ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ 0-5

Σε ένα ηλιόλουστο απόγευμα στο καταπράσινο γήπεδο στα Παλιάμπελα η τοπική ομάδα αγωνίσθηκε με την νέα ομάδα του Μοναστηρακίου ΠΑΣ Θύελλα 2015.
Να σημειώσουμε πως το Μοναστηράκι αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ΕΠΣΑ Αιτωλοακαρνανιας και ειχε υποβιβαστει στην Γ κατηγορία. Στην συνέχεια δημιουργήθηκε ο Πας Θύελλα 2015 και αγωνίζεται στο Β τοπικό της ΕΠΣ Πρεβεζας Λευκάδας μιας και δεν έχει Γ κατηγορία και πάει και πολύ καλά στην Βαθμολογία. 
Στο πρώτο ημίχρονο άντεξαν τα Παλιάμπελα με ευκαιρίες και απο τις δύο ομάδες και έχαναν με 0-1 με αυτογκόλ του Θύμιου Φερεντίνου, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο  ήταν ένας μονόλογος των φιλοξενουμένων που έβαλαν και άλλα 4 γκολ.
Τελικό σκορ 0-5 τα γκολ έβαλαν Φερεντίνος (αυτογκολ)Κουτρουλός, Παλιογιάννης  Αρίδας, Γότσης. 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Κ. ΓΚΟΥΜΑΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ(Γεωργαλής): ΝΤΕΛΗΣ(46’ ΠΑΝΤΑΖΗΣ), ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ, ΔΟΣΗΣ, ΝΤΑΛΛΑΣ, ΒΑΡΔΗΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΠΟΓΙΑΤΖΗΣ(ΖΙΑΒΡΑΣ), ΜΑΝΤΖΟΥΤΣΟΣ, ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΙΑΣ, ΦΕΣΣΑΣ(46’ ΛΥΤΡΑΣ Ι.), ΚΑΤΣΕΝΟΣ.

ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015(Καράμπαλης): ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ, ΠΑΤΣΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΝΤΑΛΤΑΓΙΑΝΝΗΣ(46’ ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ), ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΔΡΙΒΑΚΟΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ Χ.(78’ ΓΚΡΕΚΟΣ), ΓΟΤΣΗΣ, ΑΡΙΔΑΣ(72’ ΦΟΥΡΛΗΣ), ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ Α., ΜΠΡΟΥΜΟΣ (82’ ΚΥΡΙΤΣΗΣ).
 ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:










google page rank