Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2018 έκοψε σήμερα ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας με τους εργαζόμενους



Συγκεντρώθηκαν σήμερα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα γεμάτη χαμόγελα και ευχές στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου στην Βόνιτσα όλο το προσωπικό του Δήμου.
Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γεώργιος Αποστολάκης ,ο αναπληρωτής Δήμαρχος Στούπας Θεόδωρος και οι Αντιδήμαρχοι Προδρομίτης Σωτήρης, Φραδέλος Κωνσταντίνος και Πανταζή Παναγιώτα, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Βαρβάρα Σάλιαρη Λίτου, Θύμιος Φερεντίνος, Λιάπης Νικόλαος και οι πρόεδροι Παλαίρου Στάχτιαρης Δημήτριος και Αγίου Νικολάου Φούντογλου Ανδρέας.
Ο Δήμαρχος στην αρχή της εορταστικής εκδήλωσης πήρε το λόγο και μίλησε στους εργαζόμενους, αφού τους  ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που προσέφεραν το 2017,  τους ζήτησε με τον ίδιο ζήλο και περισσότερο  το 2018 να είναι δίπλα και με άρτια συμπεριφορά στα  προβλήματα των δημοτών μας.
Στην συνέχεια τους τόνισε  πως είναι από τους προνομιούχους, σε αυτή την δύσκολη εποχή που ζούμε μιας και έχουν την εργασία τους και οι περισσότεροι δίπλα στα σπίτια τους, κάτι που αυξάνει τις υποχρεώσεις τους έναντι των δημοτών μας.
Και έκλεισε δίνοντας εγκάρδιες  ευχές για υγεία και οικογενειακή ευτυχία σε όλους.
Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και οι τυχεροί της ημέρας που έτυχαν τα φλουριά ήταν: Πάνος Καψάλης-Ηρακλής Κτενάς και Θοδώρα Σώζου-Κύρκου.
Και από μας, καλή χρονιά σε όλο το προσωπικό του Δήμου μας. 
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:





















google page rank