Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Συνελήφθη ο 54χρονος δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας στο Ξηρόμερο

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στον Αστακό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 54 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή και παράβαση του νόμου για τα όπλα.
Ειδικότερα, ο 54χρονος σήμερα τα ξημερώματα, μετέβη σε ποιμνιοστάσιο 54χρονου ημεδαπού στο Βασιλόπουλο Αιτωλοακαρνανίας, όπου με κυνηγετικό όπλο απείλησε τον 54χρονο ιδιοκτήτη και τον 21χρονο γιό του, ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε μια φορά τραυματίζοντας τον 21χρονο στην κοιλιά.
Ο παθόντας διεκομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Για την διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκαν άμεσα συντονισμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του δράστη σήμερα το πρωί, στο Κέντρο Υγείας Αστακού, όπου είχε μεταβεί για τη λήψη πρώτων βοηθειών, μετά από αυτοπυρπολισμό του, φέροντας εγκαύματα στο κεφάλι και στα χέρια.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
Η προανάκριση και οι έρευνες ενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξηρομέρου.
agriniotimes

google page rank